M. Snížek 17.
P. Královský 44. (p.)
T. Dufek 51. (p.)
3:7
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2022 17:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim slaví postup


Branky


17. M. Snížek , 44. P. Královský (p.) , 51. T. Dufek (p.) - 2. T. Kmoch , 6. M. Kasal , 37. M. Kasal , 53. M. Kasal , 55. M. Kasal , 65. L. Seifert , 81. J. Vlk
12

Vyhrát a doufat ve ztrátu Plaňan, to byl cíl Velimi. A podařilo se...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velim měla rychlý vstup

"Věděli jsme, že jen zisk tří bodů nám dával šanci vyhrát soutěž", zahájil komentář Jiří Ptáček, šťastný trenér velimské rezervy a pokračoval: "Vstup do utkání, hraném v úmorném vedru, byl na výbornou a již v šesté minutě jsme po střele a kombinaci vedli o dvě branky. Pak jsme zvolnili a soupeř poprvé potrestal naši chybu gólem z přímého kopu. V závěru poločasu jsme nejprve přidali po střele třetí gól, ale opět jsme zbytečně chybovali a domácí z penalty snížili."

 

Utkání ohodnotil i kouřimský Martin Snížek: "Zápas v úmorném vedru přinesl deset gólů a spoustu hezkých fotbalových akcí. Posílená Velim byla fotbalově někde jinde než my, ale snažili jsme hrát fotbal a občas se to i dařilo. Byť to po sobotní rozlučce nebylo úplně jednoduché. Za nás góly jen ze standardek, já z trestňáku na zadní tyč a dvě proměněné penalty. První za faul na Tománka, druhá za ruku."

   

V druhém poločasu přidali hosté tři branky během třinácti minut a i přes další penaltu domácích zápas dovedli do vítězného konce. Po posledním gólu už propukly na lavičce Velimi oslavy díky informaci o výsledku druhého zápasu.

 

V utkání zazářil čtyřmi góly Matěj Kasal a výrazně pomohl k cennému výsledku zajišťujícím první místo a titul přeborníka okresu a samozřejmě postup do krajských soutěží. Velimští museli doufat v zaváháni Plaňan, které hrály na hřišti Jestřábky bojující ještě o stupně vítězů. Povedlo se a stejně jako "A" tým, který vyhrál krajský přebor, se mohou rezervisté radovat z prvního místa.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hráč: Chci moc poděkovat klukům, že jsme sezónu, i přes neuvěřitelné zdravotní problémy snad úplně každého z kádru, vůbec dohráli a fanouškům za to, že na nás stále ve velkém počtu chodí. Dáme chvilku pauzu, doléčíme zranění a v půlce července se pustíme do přípravy na další sezónu.

FC Velim B
Jiří Ptáček, trenér: Na třetí pokus se nám tak konečně podařilo vyhrát soutěž a získali jsme, stejně jako naše áčko, další trofej. Rád bych poděkoval všem hráčům B-týmu, A-týmu a dorostu, kteří se na celkové výhře podíleli a dále pak také trenérům za skvělou spolupráci.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] , M. Tománek [-] (83. J. Bělohlávek [-] ) , M. Snížek [-] , L. Kocián [-] , P. Královský [-] , J. Keltner [-] (12. T. Hervert [-] ) , T. Novák [-] , D. Procházka [-] , M. Navrátil [-] , T. Svoboda [-] (81. J. Jelínek [-] )

FC Velim B
D. Hrabák [-] - J. Jelínek [-] , M. Hrabal [-] , A. Náděje [-] , O. Vokřál [-] (67. J. Ceral [-] ) - T. Kmoch [-] (61. J. Zajíc [-] ) , O. Martikán [-] (73. A. Korenc [-] ) , J. Vlk [-] , T. Němec [-] - M. Kasal [-] (77. M. Bláža [-] ) , L. Seifert [-]

ŽK: 12. J. Vlk , 16. O. Vokřál .
Hráči zápasu: M. Kasal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - DLESK Jiří (N), DANĚK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Velim má formu, kterou by měla potvrdit i v Kouřimi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů