Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2022 18:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra v Ovčárech se rodila těžce


Branky


10

Oslabený tým Nučic přijel vyválčit tři body na hřiště posledních Ovčár. Nakonec to vyšlo, ale až do konce bylo o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Vlasáka

Poslední zápas sezóny jsme pojali už trochu rekreačně a na zápas povolali několik kluků z béčka na výpomoc. Díky rychle vstřelené brance Vlasáka jsem vedli už ve třetí minutě 0:1. Poté jsme měli nespočet šancí na vstřelení branky, ale v zakončení jsme si počínali poněkud lehkovážně.     Soupeř nás nijak neohrožoval a tak jsme se nemuseli strachovat o výsledek a to i přesto, že v brance nastoupil trochu netradičně obránce Martin Jícha.  

Nevšímal pečetil tři body

Druhý poločas už tak jednoznačný nebyl. Nedařila se nám rozehrávka a hra byla na těžkém terénu hodně kostrbatá. Dokonce i domácí Ovčáry měly nějaké náznaky šancí, ale k bezprostřednímu ohrožení branky nedošlo za celý zápas ani jednou.     V závěru utkání přidal dvě branky Nevšímal a tak jsme sice nenaložili domácím tak jako jiné týmy, ale odjížděli jsme s čistým kontem a třemi body a tak nemůžeme být nespokojení.      Nučice tak v konečné tabulce končí na devátém místě s sedmatřiceti body. Tento tým má určitě navíc, ale bude muset zapracovat na zdraví svých borců. Ovčáry po sympatickém začátku postupně uvadaly a po zásluze končí po roční účasti v okresním přeboru poslední. Přesto si tento tým okolo Bohuslava Machurky zaslouží uznání, protože neskrečoval soutěž v průběhu, odehrál všechna utkání a vyzkoušel si jak vypadá OP.      Autor reportáže Jan Vedral (NUČ)

 

 


Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Přestože Ovčáry nemají na okresní přebor, chtěl bych jejich hráčům poděkovat za obětavost, že to nepoložili v průběhu sezóny a soutěž dohráli až do konce. Třeba jim zkušenosti z tohoto roku do budoucna pomůžou a příště již budou důstojným soupeřem.



Sestavy


FC Ovčáry
L. Polák [-] - T. Tichý [-] , J. Mikita [-] - M. Hrubeš [-] , K. Machurka [-] , K. Machurka [-] (39. Z. Vilt [-] ) - V. Chadraba [-] , A. Machurka [-] - M. Kopecký [-] , J. Hula [-] , P. Kubát [-] (56. P. Mikita [-] )

TJ Nučice
M. Jícha [-] - J. Vedral [-] , D. Kočí [-] - P. Bradáč [-] , J. Jelínek [-] , L. Kulhavý [-] , M. Chromý [-] , J. Lisa [-] (46. M. Šulc [-] ) - P. Nevšímal [-] - T. Vlasák [-] (77. J. Hervert [-] ) , T. Adam [-] (62. L. Lupínek [-] )

ŽK: 31. V. Chadraba , 68. A. Machurka , 76. T. Tichý . ČK: 82. V. Chadraba - 82. P. Bradáč .
Hráči zápasu: T. Vlasák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - NESLÁDEK Petr (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tohle by měly Nučice zvládnout.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů