2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty potvrdily příslušnost k okresní elitě


Branky


12

Bečváry byly v přetahované s Tuklaty slabší a potvrdilo se to i v posledním zápase sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl

Tuklaty měly již před tímto zápasem zajištěno pravděpodobné setrvání v okresním přeboru a naopak Bečváry již měly jistotu sestupu. V zápase mohlo tak maximálně jít o důkaz, který tým je ve vzájemné konfrontaci opravdu horší. Ale motivace se už, zvlášť v odpoledním horku a s vidinou závěrečné rozlučky se sezónou, hledala těžko.

 

I proto první poločas žádný pohledný fotbal nenabídl. Pro diváky, kteří nepřišli na pivo a klobásu, to musela být nuda. Žádné šance, jen jednou zazvonilo břevno po šanci hostů.

 

 

Deset minut rozhodlo

 Až po hodině hry za to vzal domácí Lukáš Blaščok. Nejprve z penalty po faulu hostujícího obránce otevřel skóre - 1:0 a o osm minut později krásným obstřelem překonal Stoupu, který se po dlouhé době objevil mezi bečvareckými tyčemi - 2:0.

 

Teprve v závěru hosté zaznamenali čestný úspěch, pod který se podepsal Josef Čáslava - 2:1.

 

 

Realisticky viděl utkání Josef Kuba, lodivod Bečvár: "Poslední zápas sezóny už se vlastně jen dohrával. Přijeli jsme bez několika hráčů a příležitost dostali mladí, patnáctiletí kluci. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, žádné mužsto se do velkých šancí nedostávalo. My jsme nastřelili břevno, ale do kabin se šlo bez branek. Ve druhé půli jsme drželi míč, ale nebyli jsme nebezpeční. Velkou šanci spálil Čáslava, když netrefil prázdnou branku. Domácí šli do vedení po penaltě a druhý gól dali po naší chybě v rozehrávce. Ke konci zápasu se nám podařilo snížit, ale to bylo vše." 

 

Ve vzájemné konfrontaci tak tuklatská Čechie potvrdila převahu nad Bečváry.



Ohlasy k zápasu



SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Byl to "líný" fotbal bez patřičného nasazení. Na tempu hry se podepsalo i horko, ve kterém se hrálo. Byli jsme více na míči, ale bez nápadu před vápnem soupeře. Sezonu jsme bohužel zakončili porážkou.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - K. Malý [-] (54. V. Holčák [-] ) , J. Stejskal [-] , M. Bajtler [-] , P. Patáčik [-] , J. Vyhnal [-] , J. Šindelář [-] (76. M. Procházka [-] ) , L. Blaščok [-] (83. D. Pacovský [-] ) , M. Klepetko [-] , P. Hlavatý [-] , T. Pígl [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , J. Kuba [-] , P. Kuba [-] , J. Kšírl [-] - V. Kšírl [-] , A. Boček [-] (78. D. Šmejkal [-] ) , M. Kšírl [-] , O. Holub [-] - J. Kubín [-] (64. J. Novák [-] ) , M. Černý [-]

ŽK: 51. T. Pígl , 63. V. Holčák , 68. J. Šindelář - 47. J. Kubín .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIKNER Roman - ZÁBRANSKÝ Jan (N), DĚDEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Ani jeden tým už nemá úplně o co hrát, ale věřím ve vyrovnaný souboj, který na penalty vyhrají Bečváry.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích