0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 13:30

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř vybojovala pátý flek


Branky


12

Posledním kolem soutěže byl přímý souboj o páté místo v tabulce, kdy na půdu Sokola Zásmuk přicestoval ratbořský Slavoj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horko vadilo oběma týmům

Utkání po obědě v horkém počasí nebylo příjemné pro obě mužstva. Určitě se oba aktéři viděli na posezóním posezení, ale to si museli ještě několik minut počkat.     Soupeř z Ratboře začal na půdě Sokola hýřit aktivitou.  Více držel míč na svých kopačkách. Domácí se v prvních minutách dostávali na dostřel ratbořského Jeřábka sporadicky. Největší šance přišla z kopačky hostů, kdy se po centru z levé strany ocitl před Zrivkou obránce Kovařík, který však bombou z voleje překopl branku.     Další pokus měl Hrstka, který se snažil přelobovat domácího brankáře, ale tomu pomohla dobře postavená svatyně. Domácí se v teplém počasí rozkoukali a začali se více tlačit před ratbořský val. Z několika příležitostí však nedokázali otevřít skóre utkání.     To se povedlo až Markovi Hrstkovi, který od tyče skóroval poprvé - 0:1. Ke konci prvního dějství se Sokol  nevzdával a více dělal starosti hostující obraně, která měla při jejich pokusech občas plné ruce práce.     

Hrstka skóroval podruhé

Obě mužstva se musela popasovat ještě s druhou částí. Ratboř byla opět aktivní, ale z jejich strany docházelo k nepřesným přihrávkám. Domácí hráči ji dostávali před svým čtvercem pod tlak a Jeřábek musel být několikrát pozorný. Na obou stranách bylo vidět několik šancí, Slavoj je však řešil zbrkle či si nedokázal situaci lépe připravit, možná tomu přispěla i vysoká teplota, která hráčům sbírala energii.   Druhý zásah do domácí branky obstaral opět Marek Hrstka, který pěknou střelou nedal Zrivkovi žádnou šanci - 0:2. Utkání se odehrálo ve velmi přátelském duchu, rozhodčí Hlavnička byl téměř bez práce.     Autor reportáže Tomáš Kratochvíl (RAT)

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: V posledním kole bylo znát, že už prakticky o nic nejde a navíc se hrálo od půl druhé ve velkém vedru. Chybělo nám hned z různých důvodů několik hráčů, tak dostali příležitost naší dorostenci, kteří nezklamali a jsou příslibem pro Zásmucký fotbal. Jinak chci všem klukům popřát, ať si užijí letní pauzu a načerpají sílu a chuť do příští sezóny.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Utkání se odehrálo v přátelském duchu, vpodstatě se obě mužstva už raději viděla u chlazeného moku. Bylo to pro borce na hřišti v horkém počasí moc těžké a jsem rád, že všichni přežili ve zdraví. Na obou stranách bylo vidět několik slibných šancí. Našim klukům se podařilo vstřelit dvě branky, ale z jejich kopaček jich mohlo být daleko více. Špatně jsme to ve finální fázi řešili.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Martínek [-] (60. J. Štěpina [-] ) , P. Pavlík [-] , P. Pěkný [-] , T. Dvořák [-] (78. P. Myjsaros [-] ) , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] (88. M. Ditrych [-] ) , M. Kraus [-] , M. Koštíř [-] , Z. Vokáček [-] , M. Bellada [-]

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - M. Uher [-] (80. T. Kratochvíl [-] ) , J. Adámek [-] , M. Adámek [-] , M. Hrstka [-] , M. Kopecký [-] , J. Mbemba [-] , M. Teslík [-] (85. M. Kesner [-] ) , J. Kovařík [-] , R. Biško [-] , T. Beran [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlavnička Radek - MEDLEN Jiří (N), DOBEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

V zápase o páté místo volím Zásmuky, zejména kvůli domácímu prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích