Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marek Hrstka rozjásal Slavoj Arénu


Branky


12

Domácí Ratboř nečekal jednoduchý soupeř. Po debaklu z minulého týdne se oklepala a po fotbalové bitvě se raduje ze zisku tří bodů.

 

Za fotky děkujeme Zbyňkovi Gembiczkému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát inkasovali

Obě mužstva se v horkém letním počasí snažila držet míč na svých kopačkách a tím i ušetřit v těžkém počasí sílu na další minuty utkání. O první pokus o ohrožení domácí svatyně se postaral hostující Tomáš Kubíček, domácí Jeřábek byl proti a krásnou robinzonádou vytěsnil jeho pokus na rohový kop.  

 

Hostující tým byl více při chuti, ale Ratboř z taktického hlediska vyčkávala, snažila se ohrozit hostujícího Karbana, ten byl však bez větší práce do 24. minuty, kdy se po levé straně utrhl Matěj Teslík, který si pohrál nejprve s jedním z hostujících obránců a poté nedal Karbanovi žádnou šanci a tím rozvášnil domácí Tifosi na tribuně do varu – 1:0.

 

Borci z Jestřábky však nezklopili hlavu. Po pár minutách měl na kopačce vyrovnání středopolař Petr Kesner, jeho pokus zlikvidoval na rohový kop opět výtečný a pohotový Jeřábek.

 

 

Hra byla bojovná na obou stranách. Hosté se snažili překvapit domácí obranu, ale dirigent Radek Biško spolehlivě s ostatními borci ze zadních řad nedovolil větší nebezpečí před domácí brankou.

 

Ve 41. minutě se po důrazném souboji a tečované střele z hranice vápna radoval Benjamim Mbemba, Karban byl opět na další zásah domácích krátký – 2:0.

 

Ratboř rozhodla v závěru

Do druhé poloviny vlétli hosté živěji, ale přesto letěl na Karbana pozdrav z kopačky Marka Hrstky. Bohužel, jak se říká „nedáš, dostaneš“. V 50. minutě se po pěkné akci hostů prosadil Václav Šámal – 2:1.

 

Na domácích začala být vidět více nervozita. Hostům se začalo lépe dýchat a v 69. minutě se hosté trefují po druhé, Tomáš Kubíček propálil vše co mu stálo v cestě – 2:2.

 

Utkání začalo být nervozní, fauly na obou stranách…sudí Klíma měl plné ruce práce.

 

Na řadu přichází domácí. Hrstka dal o sobě vědět, jeho pokus však mířil nad. Nikdo  z přítomných ve Slavoj aréně však netušil, že se tento borec za pár minut stane hrdinou utkání.  Jeho první ránu jak z děla Karban perfektně chytil, ale na jeho druhý pokus byl příliš krátký. Tím Marek Hrstka rozjásál domácí Tifosi na východní tribuně potřetí - 3:2.

 

Ratboř si výsledek už pohlídala a mohla tak slavit tři vítězné body.

 

Autor reportáže: Tomáš Kratochvíl (RAT)

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Do utkání jsme šli ve špatném rozpoložení. Máme problém s mnoha zraněními a jsem rád, že se jsme se oklepali z minulého a zbytečného výprasku. Dnes to byl fotbalový boj, hosté předvedli velice dobrý výkon, ale na konci jsme byli šťastnější a udělali jsme v posledním domácím utkáni radost našim fanouškům, za což jsem strašně rád. Kluci díky!




Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - R. Biško [-] , M. Uher [-] (80. Z. Gembiczki [-] ) , J. Adámek [-] , T. Beran [-] , M. Hrstka [-] , M. Kopecký [-] , J. Mbemba [-] (85. M. Kesner [-] ) , M. Teslík [-] , J. Kovařík [-] , A. Brant [-]

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - V. Šámal [-] , A. Krupka [-] (73. I. Pavlov [-] ) , M. Mikeš [-] , T. Kubíček [-] , P. Kesner [-] (83. V. Černý [-] ) , T. Robovský [-] , M. Klička [-] , J. Švanda [-] (55. J. Kostelecký [-] ) , J. Hron [-] , A. Hojda [-]

ŽK: 34. J. Mbemba - 15. J. Švanda , 34. L. Karban . ČK: 77. T. Robovský .
Hráči zápasu: D. Jeřábek , M. Hrstka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klíma Miroslav - CHOCHOLA František (N), STANĚK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Jestřábka potvrdí roli favorita a zvítězí v Ratboři, která se bude ještě vzpamatovávat z výprasku, jenž obdržel v minulém kole.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů