Ratboř přijela do Plaňan jako na pouť a viděla pěkný kolotoč


Branky


12. O. Lazaryev , 36. O. Lazaryev , 42. D. Konůpek , 48. J. Klucska , 51. M. Starov , 66. D. Žemba (p.) , 79. D. Konůpek - 85. J. Mbemba (p.)
15

Ohrozit vedoucí postavení Plaňan mohla Ratboř, ale po mdlém výkonu odjíždí s výpraskem.

 

Za fotky děkujeme Zbyňkovi Gembiczkému.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šance nevyužili, domácí ano

Hosté z Ratboře začali úvod více aktivněji a podařilo se jim vstřelit první branku utkání, bohužel radost jim překazil praporek pomezního arbitra. Domácí hráči vyčkávali, a to se jim vyplatilo. Ve 12. minutě otevřel skóre po chybě hostů domácí Lazaryev – 1:0.

 

Plaňanům začínala narůstat křídla. Jan Olah mířil ze standardní situace vedle. Hra se přesouvala ze strany na stranu. Před domácí brankou se ocitl Marek Hrstka, který si naběhl na centrovaný míč, ale jeho zakončení hlavou nemělo přesnost. Pokus Romana Hoška ze standardní situace dopadl stejně tak. Ratboř se snažila kombinovat, ale záchyty domácích ihned nákopy zaměstnávaly ratbořskou obranu. Ke konci prvního poločasu domácí zvýšili tlak, dva pokusy Olaha ještě stačil Jeřábek vykrýt, ale po pár minutách inkasoval z kopačky Lazaryeva podruhé – 2:0.

 

Domácí brankář Arnold měl plné ruce práce se střelou Teslíka, jeho pokus vytěsnil na rohový kop. Další zásah do ratbořské sítě obstaral před koncem poločasu David Konůpek – 3:0.

 

Zrodil se debakl

Do druhé poloviny vlétli domácí opět s chutí. Než se Ratboř rozkoukala obdržela od Klucsky další branku – 4:0.

 

V tu chvíli padla na hosty deka a dostávala se po svých chybách do velkých problémů. Ze standardní situace se trefil Mykola Starov a po chybě hostujícího golmana Jeřábka proměnil pokutový kop Žemba - 6:0.

 

Poslední minuty se na hřišti prostřídali hráči, zejména na domácí straně. Bylo to i herně znát. Za tohoto stavu se Ratboř trochu osmělila, měla šance na zkorigování výsledku, ale nebylo ji přáno.

 

 

Deset minut před koncem se prosadil ještě podruhé David Konůpek - 7:0.

 

Ratboř se dočkala čestné branky z pokutového kopu, který proměnil Mbemba - 7:1.

 

Hosty srazily v první polovině obrovské chyby, hůře se jim dýchalo a jejich počínání pokračovalo i ve druhém dějství. Plaňany tak získaly všechny body předložené na zlatém podnose.

 

Autor reportáže: Tomáš Kratochvíl (RAT)

 

 

Hodnocení utkání: Tomáš Kratochvíl

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Podle výsledku by se zdálo, že to byla pro nás jasná záležitost, ale především v prvním poločase tomu tak nebylo, protože hostující tým nás zlobil především ze standardek a museli jsme pečlivě hlídat nebezpečného Hrstku. To se nám podařilo a tak nám velmi pomohly první dvě branky Lazaryeva. Rozhodnutí přinesl závěr prvního poločasu a vstup do druhého, v každé té části jsme dali po brance a hostující tým již věděl, že v Plaňanech na body nedosáhne. Nakonec jsme ještě přidali další tři branky a zápas v klidu dohráli. Krutý výsledek pro hostující tým, ale tak to někdy ve fotbale bývá. My jsme hráli zodpovědně a čekali jsme na šance, ve kterých jsme tentokrát byli efektivní, i proto jsme zaslouženě vyhráli a s tím jsem samozřejmě spokojený.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Utkání se nám vůbec nepovedlo. Přijeli jsme do Plaňan jenom na výlet. Po našich chybách spadly tři body domácím snadno do klína.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: LAMBEV Marek - NÁGL Petr (N), SEMERÁK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 6. 2022 19:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Plaňany doma nezaváhají a vykročí tak k vítězství ročníku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích