1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry klesly na sestupovou příčku


Branky


14

Zápas o šanci na záchranu odehrály Bečváry proti Štítarům. Po devadesáti minutách ale odešly poraženy a záchrana se komplikuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu 1:1

Průběh prvního poločasu popisuje tentokrát hrající trenér hostů ze Štítar, Daniel Kmoch: "Utkání jsme začali lépe, když se povedlo už ve čtvrté minutě otevřít skóre střelou z vápna, jejímž autorem byl hrající trenér Daniel Kmoch - 0:1.

 

Bohužel bylo za pět minut srovnáno, když poločasový výsledek zajistil Martin Horáček - 1:1. Největší problém nám dělal hráč Jahoda, na kterého domácí začali nakopávat balóny a naši kluci mu nechávali strašně moc prostoru a špatně ho dostupovali." 

 

Jeho slova potvrzuje i kouč Bečvár, Josef Kuba: "První poločas začal rychlou brankou do naší sítě, ale dokázali jsme rychle srovnat a začínalo se znova. Do konce poločasu jsme měli mírnou herní převahu. Vytvořili jsme si několik příležitostí, kterým buď chybělo  přesnější zakončení nebo přesná finální přihrávka." 

Samuel Uman poslal Bečváry pravděpodobně do třetí třídy

Utkání rozhodl ve druhém poločase Samuel Uman - 1:2

 

"Druhý poločas se nám vůbec nevydařil", bědoval Josef Kuba a pokračoval: "Hosté dobře bránili a hrozili z brejků a zaslouženě dali druhý, vítězný gól. A to ještě několik nájezdů neproměnili, když nás podržel brankář."

 

Bečváry si porážkou notně zavařily. Při předpokládáné výhře Tuklat nad Ovčáry spadly v tabulce na sestupové místo. A vzhledem k rozlosování posledních dvou kol, kdy Tuklaty hostí nejprve Štítarský SK a poté v posledním kole právě Ovčáry, by byl pro Bečváry malý zázrak, kdyby se dokázaly před Čechii dostat. No ale, míč je kulatý, Štítary mohou vyhrát i v Tuklatech a pak se ve vzájemném souboji může rozhodnout.

 

Štítary mají touto výhrou na 99% vyhráno, protože mají snad dostatečný bodový náskok.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Bohužel jsme si tímto zápasem pravděpodobně sečetli naše dny v OP.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: Před zápasem jsem měl obavy, jak to zvládneme, protože nám chyběl Lukáš Kmoch, který dodatečně slavil 40. narozeniny, Petr Pýcha a souběžně hrál B tým, proto jsem musel nastoupit já. Ještě bych chtěl pochválit brankáře Martina Lepšího, který zabránil několika šancím domácího týmu....



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , M. Kšírl [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] (46. J. Kubín [-] ) , O. Holub [-] (76. J. Brunclík [-] ) , P. Jahoda [-] , M. Kenardžiev [-] - M. Horáček [-] , M. Černý [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - D. Kmoch [-] (66. D. Holub [-] ) , J. Kunášek [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , B. Uman [-] , J. Miškovský [-] , M. Ježek [-] , A. Přibyl [-] , K. Horňáček [-] (46. K. Šín [-] ) , F. Hoření [-]

ŽK: 41. J. Čáslava , 49. J. Kubín - 41. F. Hoření .
Hráči zápasu: P. Jahoda - M. Lepší .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Miroslav - ŠMEJKAL Pavel (N), CHOBOT Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Musíme zabrat v boji o Okresní přebor. Štítarům máme co vracet!

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza