Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

16.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly dva slepené góly v závěru první půle


Branky


14

Domácím dlouho trvalo, než protrhli střeleckou smůlu, ale potom byl už vývoj zápasu jednoznačný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany šouply dva góly do kabin

Plaňany sice nepřezimovaly na prvním místě tabulky, ale po dvou dohrávkách těsně před jarní částí soutěže se na první flek vyhouply. Shodou okolností byla jedna dohrávka právě mezi těmito dvěma týmy. Na hřišti Zásmuk uspěly před dvěma týdny Plaňany 1:4. Zda se Zásmuckým povede odveta, to byla otázka tohoto víkendu.

 

Před týdnem se Plaňanští naladili na vítěznou notu výhrou nad dosavadním lídrem přeboru, když na vlastním hřišti v dohrávce porazili Jestřábku 2:1. Tímto vítězstvím se dostali na první místo tabulky a další zápasy ukáží, zda se někomu podaří Plaňany sesadit.

 

A teď už k vlastnímu zápasu. S hosty to nevypadalo dobře už před utkáním. Přijeli pouze s jedenáctkou hráčů, když do dresu musel i mladý talent, teprve patnáctiletý Matyáš Čapek. Nevedl si vůbec zle, ale když na plaňanský stadion dorazil opožděně Martínek, tak se hosté odhodlali k vystřídání.

 

 

„První poločas jsme ještě drželi krok a věřili, že poločas dohrajeme 0:0. O osudu zápasu rozhodla ale 45. minuta, kdy jsme dvakrát po zbytečných chybách inkasovali“, uvedl hostující trenér Václav Jindra.

Po třetím gólu bylo jasno

"Výsledek je sice přesvědčivý v náš prospěch, ale s výkonem mužstva spokojen nejsem. Z naší strany to byl průměrný výkon, který neodpovídal našemu průběžnému postavení v tabulce a hlavně neodpovídal mým představám o tom jak se hraje v popředí tabulky", nebyl úplně spokojený domácí trenér Petr Šafránek a pochválil soupeře: "Hosté se prezentovali celkem solidní hrou naštěstí jsme jim nepovolili kontaktní branku a to rozhodlo."

 

"V druhém poločase nás domácí přehráli nasazením. Je na nich znát, že jsou po zimě dobře fyzicky připraveni", poznamenal zásmucký kouč Václav Jindra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Pro další vývoj zápasu byly rozhodující poslední dvě minuty prvního poločasu kdy jsme dali dvě branky a to byl velmi dobrý vklad do druhého poločasu. Třetí branka definitivně zápas rozhodla a nakonec bylo naše vítězství jednoznačné.

TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Nevím pořádně, kde začít. V první řadě asi velké zklamání z přístupu některých hráčů, kteří nejsou schopni se omluvit, že na zápas nepřijdou. K zápasu odjelo pouze jedenáct hráčů. Dvanáctý dorazil během prvního poločasu. Nám zápas ukázal, že bez tréninků se okresní přebor hrát nedá, i když máme v týmu hodně kvalitních hráčů, kteří mají zkušenosti z vyšších soutěží. Je na hráčích, jestli to pochopí a změní celkový přístup a myšlení. Musí každý z nich začít u sebe a ne hledat chyby u druhých.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - O. Shpuryk [-] , M. Jambor [-] (78. K. Hanzálek [-] ) , O. Lazaryev [-] (46. D. Žemba [-] ) , J. Klucska [-] , A. Motrunich [-] (78. P. Málek [-] ) , R. Metlushko [-] , M. Starov [-] , T. Freund [-] , Y. Pavlenko [-] , D. Konůpek [-]

TJ Sokol Zásmuky
P. Terč [-] - M. Čapek [-] (34. L. Martínek [-] ) , P. Pěkný [-] , F. Jonáš [-] , L. Sobotka [-] , J. Roth [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , J. Pechar [-] , A. Sivák [-] , M. Bellada [-]

ŽK: 15. M. Starov , 42. Y. Pavlenko , 89. O. Shpuryk - 30. M. Čapek , 45. M. Čapek .
Hráči zápasu: M. Starov .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - FREUND Karel (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích