Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 10:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Zavidova padlo doma s Kněževsí


Branky


25. T. Korčák , 61. J. Kraus (p.) - 2. J. Vrábík , 30. R. Čihař , 31. J. Vršecký , 50. T. Šíma , 75. R. Čihař
13

Předposlední kolo zaválo Kněževes na půdu Zavidova. Domácí rezerva se zvedá tabulkou a poslední místo je minulostí. Naopak Kněževes může soutěž dohrávat s klidem. Ve vzájemném duelu bylo k vidění hodně branek, bohužel také nepříjemné zranění brankáře Štillera, které celý zápas ukončilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Nedělní horké dopoledne nabídlo v Zavidově kromě pěkného počasí také rychlý gól Vrábíka, který hned ve 2. minutě rozvlnil síť z přímého kopu - 0:1. Po inkasované brance si domácí vytvořili zajímavé možnosti k vyrovnání. Tu jedinou ale po zaváhání hostujícího celku proměnil ve 25. minutě Korčák - 1:1. O pět minut později si vzali hosté vedení zpátky.

 

Vrábík posunul míč na R. Čihaře a jeho tečovaná střela skončila za bezmocným M. Štillerem - 1:2. Vrábík byl i o minutu později v roli asistenta, to když připravil dobrou střeleckou pozici pro J. Vršeckého a ani on se nemýlil - 1:3. Domácí rezerva dovolila svému soupeřu šance, které Kněževes využívala a právem se tak mohla těšit z dvougólového poločasového vedení.

Ošklivé zranění

Druhý poločas začal pro zavidovské béčko nejlépe, jak jen mohl. Výhodu pokutového kopu na kontaktní gól ale domácí nevyužili, a tak přišel trest. Vrábík postupoval spolu s Šímou na bránícího hráče. Kněževeské duo vyřešilo situaci na výbornou, kapitán hostí naservíroval míč svému spoluhráči na zlatém podnose a pro Šímu nebyl problém uklidil kulatý nesmysl do odkryté branky - 1:4. Po hodině hry zařídil snížení z druhé možné penalty J. Kraus a vrátil svůj tým do hry - 2:4.

 

To bylo ale ze strany domácí rezervy vše. Poslední gólové slovo si vzala Kněževes a znovu u toho byl Vrábík, který našel dobře postaveného R. Čihaře a ten si mohl do otevřené obrany Zavidova připsat svůj druhý gól v utkání - 2:5. Zápas ukončil výběh M. Štillera, který po odkopu špatně došlápl a odneslo to jeho koleno. Matymu přejeme úspěšnou rekonvalescenci a brzký návrat na trávník!

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus: V prvním poločase jsme Kněževes moc do šancí nepouštěli. Kromě tří šance, které soupeř využil. Na rozdíl od nás, nám se povedlo pouze jednou skórovat. Ve druhém poločase jsme neproměnili penaltu a chvíli poté jsme dostali čtvrtý gól. Povedlo se sice ještě snížit, ale museli jsme hrát na riziko a ještě jednou jsme inkasovali.

FK Kněževes
Jan Vrábík: Po našem rychlém gólu z přímého kopu měl Zavidov šance na vyrovnání a jednu z nich využil. V první půli se nám podařilo ještě dva góly přidat a do kabin jsme šli s vedením. Druhý poločas začal neproměněnou penaltou soupeře, na kterou jsme odpověděli gólem. Poté Zavidov snížil z další penalty, ale poslední gól do kuchyně jsme dali my. Na obou stranách bylo hodně šancí a myslím si, že vzhledem k počasí se hrál hodně slušný zápas.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - D. Štiller [-] , R. Samson [-] , M. Skoupý [-] , R. Vanický [-] , R. Štiller [-] (46. J. Kraus [-] ) , T. Diepold [-] , M. Zuda [-] , L. Kapoun [-] , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - T. Šíma [-] (68. R. Hertl [-] ) , J. Vrábík [-] (87. M. Vršecký [-] ) , T. Kejla [-] , L. Vondruška [-] , L. Fiška [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Šefara [-] , P. Kollár [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 42. R. Vanický - 41. P. Kollár , 58. J. Kříž , 65. M. Šefara .
Hráči zápasu: J. Vrábík , T. Kejla , R. Čihař , M. Šefara .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KOZÁK Lubomír, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Musíme napravit ostudu z minulého týdne. I přesto, že nejsme opět v dobrém složení, tak nemůžu čekat nic jiného než výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích