1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty potvrdily v Lužné roli favorita


Branky


78. O. Pavlíček - 25. M. Kokšál , 42. J. Vávra , 87. M. Kokšál (p.)
13

Lužné se dýchá daleko lépe. Hranice třiceti bodů byla dosažena a sestup už není na Spartě aktuální téma. Do tohoto zápasu tak mohli Luženští s čistou hlavou. Stejně jako Senomaty, které byly při pohledu na tabulku jasným favoritem. Berani tento duel zvládli lépe a ke třem bodům si pomohli především ze standardních situací.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardní situace

Lužná se musela vypořádat s absencí kanonýra R. Pokorného a ze začátku se zdálo, že se to domácím daří. Navíc Senomaty ve 22. minutě opustil ze hřiště Kodeš, což mohlo hrát domácím do karet. O tři minuty později se ale hosté ujali vedení. Standardka Kokšála zahrávaná od hlavní tribuny propadla až za Kopřivova záda - 0:1. A Berani udeřili do kabiny ještě jednou. Ve 42. minutě si na centrovanýč míč opět ze standardní situace naskočil Vávra a hlavičkou navýšil vedení - 0:2.

Jeden gól nestačil

Do druhého poločasu nezasáhl kvůli problémům se zády rychlík Vejvoda, což senomatská defenziva uvítala. Lužná už nepůsobila na hřišti tak jistě a otěže hry převzaly Senomaty. Hosté se dostávali do zajímavých možností, ale chyběla přesnější finální fáze. Sparta až tak nebezpečná nebyla, i tak se dočkala kontaktní branky. Slabší chvilku si vybral brankář Hornof, jehož zaváhání potrestal jinak na hřišti nevýrazný O. Pavlíček - 1:2.

 

Žádné drama se ale nekonalo. Lužná si větší závěrečný tlak nevytvořila a naopak Senomaty pár minut před koncem pojistily své vítězství. V rozehrávce zaváhal P. Staněk a vše musel nedovoleným zákrokem hasit brankář Kopřiva. Bohužel pro domácí se jednalo o přestupek v pokutovém území, a tak následoval pokutový kop. K tomu se postavil velezkušený Kokšál a proměnil - 1:3. Zbytek zápasu si Senomaty pohlídaly a mohly se radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, kapitán: První poločas jsme byli lepším týmem, ale paradoxně jsme bohužel dvakrát inkasovali ze standardky, jinak Senomaty neměly žádné větší šance. Druhou půli jsme chtěli výsledek zvrátit, ale povedlo se nám jen snížit darovanym gólem po chybě gólmana. Ke konci zápasu přišla jasná penalta pro soupeře a bylo rozhodnuto.




Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - J. Kolínský [-] , V. Pospíšil [-] , P. Staněk [-] , J. Špička [-] - R. Šnajdr [-] , R. Grill [-] , P. Mezei [-] , F. Hornof [-] (76. J. Lebeda [-] ) - K. Gjorgjiev [-] , J. Vejvoda [-] (46. O. Pavlíček [-] ) -

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Kodeš [-] (22. M. Hudák [-] ) , J. Vávra [-] , L. Žebrakovský [-] , R. Hůla [-] , M. Kokšál [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Sailer [-] , M. Komín [-] , R. Trešl [-] (77. J. Týče [-] )

ŽK: 42. P. Staněk , 87. P. Kopřiva - 68. M. Hudák .
Hráči zápasu: J. Vávra , M. Kokšál .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: FRANĚK Pavel - BIČÍK Pavel (N), KOC Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra domácích

Lužná po výprasku Zavidova potvrdí formu i doma a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích