4:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko si vyšláplo na Hředle


Branky


11. J. Vician , 16. M. Tvrz , 19. M. Tvrz , 40. M. Tvrz - 56. D. Bechner
13

Hředle mají titul v kapse, a tak mohou soutěž už jen v klidu dohrávat. Zároveň však mají problémy s marodkou a v zelenobílém dresu se častěji objevují hráči B-týmu nebo dorostenci. To Městečko má jiné starosti, Ohnivci musí makat naplno až do posledního kola. V tomto nelehkém duelu ale svůj úkol splnili na výbornou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luxusní náskok

Začátek zápasu patřil domácímu celku, který byl doslova produktivní a získal si rychlé a vysoké vedení. Hředle do zápasu nevstoupily vůbec dobře a celý první poločas se hledaly. Za to byly poprvé potrestány v 11. minutě, když se ve skrumáži po rohovém kopu nejlépe zorientoval Vician a procedil míč za Malinovského - 1:0. O pět minut později byla radost na domácí straně ještě větší. Kolísek se nenechal vystavit do ofsajdu, postupoval na branku, před kterou našel zcela osamoceného Tvrze a ten neměl problém uklidit míč do odkryté svatyně - 2:0.

 

Hředle mohly odpovědět, ale ve dvou případech podržel svůj tým výbornými zákroky Abrahám, který tak dal zapomenout na své nepovedené vystoupení v Roztokách a ukázal, že chytat rozhodně umí. Další úder Městečka přišel v 19. minutě. Šnídl vyslal celkem z velké vzdálenosti z přímého kopu na Malinovského velmi nepříjemnou střelu, která brankáři zaplavala a míč tak vyrazil pouze před sebe. Přesně do míst, kde byl s gólovou dorážkou připraven Tvrz - 3:0.

 

Zákrok na hranici pravidel byl vidět v domácí šestnáctce, kdy na zemi skončil Rais. Sudí ale souboj vyhodnotil jako v souladu s pravidly. Hředle přeci jen dokázaly v prvním poločase rozvlnit síť. Předčasně zahranou standardní situaci ale sudí Strouhal odhalil, domácí právě střídali a branka tak nebyla uznána. Hředelští si řekli o pořádný fén v kabině ještě ve 40. minutě, když obrana podcenila dlouhý nákop a Tvrz chytře přeloboval Malinovského - 4:0. Čisté konto držel Abrahám i po nebezpečně hlavičce Dav. Minaříka, kterou zneškodnil.

 

Jeden gól nestačil

Druhý poločas vypadal ze strany hředelského FK úplně jinak. V kabině hostí by asi nikdo z přítomných v hledišti nechtěl být, ale bylo vidět, že slova realizačního týmu zelenobílých padla na úrodnou půdu. V 56. minutě se po standardní situaci prosadil Bechner - 4:1. Hředle si postupem času vypracovávaly další příležitosti, na další branku se ale čekalo. Zhruba čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby musel z důvodu zranění ze hry odstoupit Heger a jelikož domácí neměli nikoho na střídání, museli dohrávat v deseti.

 

Městečko i v početní nevýhodě drželo svůj náskok z prvního poločasu. Hředle do svého soupeře šlapaly, vytvořené šance ale neproměňovaly a čas hrál proti hostujícímu celku. Domácí body nutně potřebovali, naopak hosté mají v tomto soutěžním ročníku splněno. I tak se ale chtějí se soutěží rozloučit důstojně a vyhrávat každý zápas. V tomto případě se to ale vůbec nepovedlo, a tak všechny body zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Povedl se nám vstup do zápasu, byli jsme produktivní a dá se říci, že jsme v prvních dvaceti minutách rozhodli. Za dvoubrankového vedení nás v důležitých chvílích podržel brankář. Ve druhém poločase nás Hředle tlačily a vytvářely si tlak, ale my jsme si vítězství zvládli pohlídat. Čtvrt hodiny před koncem jsme museli nuceně střídat, když ze hry odstoupil kvůli zranění Heger a dohrávali jsme v deseti.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: První poločas jsme odehráli doslova strašidelně a dělali jsme směrem dozadu velké chyby. Do toho všeho jsme nedávali góly. Druhý poločas po řádném mytí hlav v kabině se zlepšil, ale bez vstřelených branek to nejde. Do zápasu nastoupilo v našem dresu hned pět dorostenců. Sečteno a podtrženo, první poločas nás stál body.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , M. Tvrz [-] (60. T. Loder [-] ) , J. Vician [-] (43. J. Kučera [-] ) , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] (73. J. Urban [-] ) , M. Telvák [-] (73. D. Jun [-] ) , O. Kolísek [-] , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , T. Heger [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (46. D. Brož [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , M. Vitner [-] , B. Amauwah [-] (73. M. Malecký [-] ) , D. Minařík [-] (70. T. Liprt [-] ) , A. Vitner [-] , D. Minařík [-] , V. Beránek [-] (46. M. Vodrážka [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 8. M. Tvrz , 29. T. Heger , 64. O. Kolísek - 43. D. Rais , 60. M. Vodrážka , 72. D. Bechner , 90. A. Vitner .
Hráči zápasu: J. Abrahám , M. Tvrz , T. Heger - M. Vitner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BESTAJOVSKÝ Pavel (N), ŠMÍD Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Domácí patří taky mezi mužstva ohrožená sestupem. Hředle mají sice jistý titul, ale nebudou chtít na konci vítězné sezóny prohrát.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích