Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick i výhru velvarské rezervy dokonal v 90. minutě Stárek


Branky


4

Do Velvar přijeli fotbalisté Líbeznic. Ti v minulém kole utrpěli vysokou porážku 2:10 od Bakova. Dnes se očekával podobný scénář, Líbeznice však velvarskou rezervu hodně potrápily a dlouho sahaly po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Od začátku utkání mohli diváci sledovat zajímavý zápas s šancemi na obou stranách.

 

Hned v 6. minutě se mohli líbezničtí fotbalisté dostat do vedení. Střela Oleksandra Braiera ale skončila na tyči.

 

Ve 20. minutě měli hosté další příležitost k tomu, aby otevřeli gólový účet utkání. Samostatný nájezd na Tomáše Holuba ale nedokázal proměnit Frydrych. Domácí brankář jeho střelu vytěsnil na tyč.

 

O pět minut později šel sám na branku tentokrát domácí hráč, a to Podivínský. Po krásné přihrávce Tsopy však svou prudkou střelu poslal jen do připraveného Marcela Němce. Hostující brankář vyrazil balón na rohový kop, ze kterého se následně hlavou prosadil Jan Stárek. Ve 26. minutě tak Velvary vedly 1:0.

 

O tři minuty později mohl vedení domácích navýšit Štefanik. Po centru Černého ale jeho hlavička skončila na břevně.

 

Ve 42. minutě se ke slovu dostali hosté. Líbeznický kapitán Oleksandr Braier se dostal k dorážce a za pomoci tyče vyrovnal na 1:1.

 

Úvodní dějství tak skončilo poměrně překvapivým výsledkem 1:1.

Rozhodující branka v 90. minutě

Velvary, jak už to mají ve zvyku, učinily do druhého poločasu několik střídání. Jedno z nich byl příchod mladého Dvořáka, který hned od začátku svého nástupu na hřiště dělal hostující obraně problémy. V 51. minutě jeho povedený centr nezpracoval Stárek a o minutu později skončila Dvořákova střela po rohovém kopu na místním náměstí.

 

Velvary svého soupeře tlačily a snažily se o vyrovnání. Pokus o lob střídajícího Maňase ani Podivínského střela z přímého kopu však branku nepřinesla.

 

Atmosféra zápasu začínala postupem času houstnout a přibývalo i nedovolených zákroků a žlutých karet.

 

V 76. minutě se velvarští dočkali a znovu se dostali do vedení. Po přiklepnutí Dvořáka zakončoval Stárek, jeho střelu však obrana zablokovala. Posléze se ale Stárek znovu dostal k míči, udělal kličku obránci a z bezprotřední blízkosti podruhé v utkání rozvlnil líbeznickou síť.

 

Od té doby se hra přelévala ze strany na stranu a šance ke skórování si vytvářeli i hosté. Jednu z nich dokázali v 88. minutě proměnit. Po elegantní přihrávce patičkou od Jiřího Zezuly vyrovnal na 2:2 Jan Pospíšil.

 

Už se zdálo, že Líbeznicím se povede překvapení a z Velvar si odvezou bod, proti byl však domácí Stárek. Po špatném odkopu hostů se k odraženému balónu dostali velvarští a po centru rozhodl domácí útočník gólem z dorážky o vyhře Velvar. Stárek tak zároveň dokonal i hattrick.



Ohlasy k zápasu


Slovan Velvary B
Radek Šmíd: Vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách. Náš první gól přišel po rohovém kopu, ostatní, jak u nás, tak u soupeře, přišly víceméně po chaosu ve vápně.

Líbeznice
Ladislav Kurucz: Myslím si, že jsme klidně mohli bodovat. Soupeř byl samozřejmě kvalitní, my jsme ale nehráli vůbec špatně. Chybělo nám ale i trochu štěstí, takže jsme zase bez bodu.



Sestavy


Slovan Velvary B
T. Holub [-] - M. Růžek [-] , L. Černý [-] (46. J. Dvořák [-] ) , D. Šlégr [-] , M. Vošmera [-] , J. Štefanik [-] , M. Leibl [-] (46. D. Novák [-] ) , J. Dörfl [-] (46. V. Maňas [-] ) , V. Podivínský [-] (74. M. Radošinský [-] ) , J. Stárek [-] , A. Tsopa [-]

Líbeznice
M. Němec [-] - Z. Pícha [-] (82. L. Kurucz [-] ) - O. Braier [-] , J. Zezula [-] , J. Pospíšil [-] , M. Čupa [-] , P. Dvořák [-] (83. M. Havlíček [-] ) , M. Kundert [-] , A. Frydrych [-] , J. Hrnčíř [-] , A. Nedostup [-]

ŽK: 69. T. Holub , 74. M. Růžek , 87. J. Štefanik , 89. M. Radošinský - 65. Z. Pícha , 69. M. Čupa .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - BENÁK Petr, LAMBEV Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Daniel Bejr
Tip experta: výhra domácích

Tady asi není co řešit, za mě jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích