2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek remizoval v Lužci a nadále tak bojuje o záchranu


Branky


25. P. Kolařík (p.) , 60. P. Kolařík - 63. M. Junek , 86. J. Junek
4

Jestliže chce Velký Borek stále pomýšlet na udržení, v Lužci musel bodovat. To se mu povedlo a utkání dvou týmů ze spodní části tabulky přineslo parádní podívanou až do samotného konce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení z penalty

Do zápasu nečekaně nemohla nastoupit opora Velkého Borku Petr Šejnoha, který si při rozcvičce zlomil kotník. Na výkonu hostujícího týmu byla tato nečekaná ztráta znát, a určitou převahu tak měli domácí.

 

Velkému Borku se nedařilo dostat do hry a příležitosti si vytvářeli fotbalisté Lužce. Žádnou vyloženou šanci si však dlouho vypracovat nedokázali.

 

Ve 25. minutě zahrávali domácí pokutový kop po faulu Lukáše Randáka. Z penaltového puntíku se nemýlil Petr Kolařík, a poslal tak domácí do vedení.

 

Po chvíli měli hosté obrovskou příležitost ke srovnání skóre. Josef Ryba však z malého vápna jen orazítkoval tyč Rollovy svatyně.

 

Úvodní dějství, ve kterém měli menší převahu fotbalisté domácího týmu, tak skončilo 1:0.

Hosté v divokém závěru vybojovali bod

Do druhého poločasu vstoupil výborně hostující tým, který výrazně zlepšil svůj výkon oproti první půli a dokázal si vytvářet slibné příležitosti. Žádnou z nich však nedokázal zužitkovat, a tak se v 60. minutě po chybě v zadních řadách prosadil znovu Petr Kolařík. Domácí, kteří do té doby tahali za kratší provaz, tak vedli už o dvě branky.

 

Velký Borek se však nesložil a svůj výkon ještě vystupňoval a hned za tři minuty dokázal snížit. Po krásné akci a následném centru skóroval Michal Junek.

 

Kontaktní branka hosty ještě více nabudila. Byli jasně lepší a tlačili svého soupeře.

 

V 86. minutě přišla zasloužená odměna. Střídající Jakub Junek si na vápně zasekl balón, vystřelil a s pomocí teče vyrovnal na 2:2. Dvacetiletý útočník tak odšpuntoval obrovskou radost na straně Velkého Borku.

 

Hosté neměli dost a sahali po třech bodech. V 88. minutě však přišla komplikace, kdy musel po druhé žluté kartě hřiště předčasně opustit Lukáš Randák. Velký Borek tak zápas dohrával v oslabení.

 

Od této chvíle se začalo hrát nahoru dolů, rozhodnout mohly v závěru oba týmy. 

 

Hostující mužstvo dvakrát skvěle podržel jejich brankář Lukáš Procházka.

 

Vzápětí se blýskl také Václav Rollo, který vychytal samostatný nájezd Michala Junka, který mohl rozhodnout.

 

Strhující závěr tak rozuzlení nepřinesl a utkání mezi Lužcem a Velkým Borkem tak skončilo dělbou bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Martin Tauchman: Utkání, které jsme chtěli a hlavně měli zvládnout za 3 body. Realita byla však odlišná a remíza je asi spravedlivá, i když jsme vedli 2:0. Celkově to bylo bojovné utkání, ale v rámci fair play. Ztrátu se budeme snažit napravit v následujícím utkání v Chotětově.

SK Slavia Velký Borek
Zbyněk Štrupl: První poločas měli určitě převahu domácí. Ve druhé půli jsme však byli jednoznačně lepší my a podařilo se nám vyrovnat. Při gólu Petra Junka jsem se radoval a skákal, jak kdybychom vyhráli mistrovství světa. Poté, i přesto, že jsme hráli v deseti, jsme mohli rozhodnout. Kluci hráli skvěle. Po tom všem si ale myslím, že je ta remíza spravedlivá. Ještě bych chtěl vyzdvihnout našeho brankáře Lukáše Procházku, který byl dnes fantastický. Z týmu soupeře bych chtěl pochválit mého kamaráda Davida Tauchmana, který už bohužel nehraje za nás, což mě mrzí.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
V. Rollo [-] - M. Kučaba [-] (73. L. Černohlávek [-] ) , J. Uher [-] , F. Vlasák [-] , L. Bernard [-] , M. Tauchman [-] , L. Prejza [-] , V. Sušír [-] , D. Tauchman [-] , D. Hrdlík [-] (80. M. Hruška [-] ) , P. Kolařík [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - M. Mihalík [-] , L. Šimral [-] - M. Černý [-] (61. M. Minář [-] ) , P. Jeřábek [-] , J. Ryba [-] , M. Junek [-] - F. Lamač [-] - L. Randák [-] , J. Kováč [-] (73. J. Junek [-] ) , J. Jindřich [-]

ŽK: 71. V. Sušír , 90. L. Prejza - 25. J. Ryba , 31. L. Randák , 71. M. Minář . ČK: 88. L. Randák .
Počet diváků: 69.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jakub Maryška
Tip experta: výhra domácích

Jestliže Lužec nechce hrát na spodku, tak musí tento zápas zvládnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích