0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotětov tentokrát pálil slepými a doma podlehl Velvarům


Branky


5

Velvary přijely na půdu Chotětova, který v minulém kole dokázal porazit Velký Borek i díky dvěma trefám ve formě hrajícího útočníka Tomáše Koníčka. Ten v základní sestavě domácích nechyběl ani dnes. Bohužel pro Chotětov se ale ani on dnes nedokázal prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podivínský poslal hosty do vedení

Od začátku zápasu měli menší převahu hosté, kteří měli po několika zahozených šancí k dispozici penaltu po faulu na Podivínského. Ve 20. minutě se ale faulovaný muž z penaltového puntíku nedokázal prosadit. Balón poslal vysoko nad branku.

 

O pět minut měl domácí útočník další příležitost ke skórování. Po křižné přihrávce do vápna však Podivínský nedokázal ani tentokrát vsítit.

 

Poté se hra více vyrovnala, do vedení se ale přeci jen dostali hosté. Ve 37. minutě se Václav Podivínský konečně dočkal. Po náběhu za obranu si domácí útočník převzal balón a pohodlně zavěsil.

 

Poločasové skóre tak bylo 1:0 pro Velvary. 

Velvary udržely vedení

Druhá půle pokračovala ve stejném trendu, jako ta první. Hra byla po většinu času vyrovnaná, šance byly k vidění na obou stranách.

 

Po chvíli měli penaltu k dispozici tentokrát domácí po faulu Podívínského. Tu však, stejně jako hosté, zahodili a skóre tak zůstalo i nadále 1:0 pro Velvary.

 

Žádné šance už druhý poločas nepřinesl. Za zmínku však stojí ještě vyloučení velvarského Radošinského. Po druhé žluté kartě musel střídající hráč hostů předčasně odejít do sprch.

 

Chotětov tak v utkání plném zahozených šancí a neproměněných penalt podlehl Velvarům 0:1.



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary B
Radek Šmíd: Musím říct, že silný vítr nepomáhal ani jednomu z mužstev. Bylo to jako na větrné hůrce. Myslím ale, že celý zápas jsme měli mírnou převahu a zaslouženě jsme vyhráli.:



Sestavy


TJ Sokol Chotětov
P. Ulman [-] - M. Rusiňák [-] , L. Kořínek [-] , P. Vyhlas [-] , D. Vtelenský [-] , T. Koníček [-] , M. Souček [-] , J. Lukáš [-] (66. K. Potůček [-] ) , M. Nežerka [-] , M. Honzátko [-] (59. O. Souček [-] ) , P. Kern [-]

Slovan Velvary B
M. Majtaník [-] - M. Růžek [-] , V. Maňas [-] (82. M. Mikš [-] ) , V. Podivínský [-] , F. Krška [-] , R. Mikš [-] , J. Štefanik [-] , M. Vošmera [-] , J. Dvořák [-] , D. Šlégr [-] (46. M. Radošinský [-] ) , L. Černý [-]

Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Dominik Zdržálek
Tip experta: výhra hostů

Tenhle zápas bude podle mě vyrovnaný, více však věřím béčku Velvar.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích