3:1
(2:0)
78. T. John
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hovorčovice pokračují v bodování, doma porazily Libčice


Branky


8. F. Škorvánek , 14. J. Pouzar (p.) , 56. J. Pouzar - 78. T. John
4

Domácí Hovorčovice byly naposledy poražené 1. května, kdy padly na půdě Velkého Borku. V minulém kole se jim dokonce povedlo odvézt bod z Kosmonos. Jejich dnešním soupeřem byly Libčice, které mají poměrně nevyvážené výkony a výsledky. Jednou je to fantastická remíza se Starou Boleslaví, a poté prohra o tři branky s Velkým Borkem. Dnesní zápas, bohužel pro ně, připomínal tu druhou variantu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení domácích

Od začátku utkání byli lepší hovorčovičtí, kteří se již v 8. minutě dostali do vedení. Po chybě v hostující rozehrávce se trefil kapitán František Škorvánek.

 

O šest minut později se hostující Hamouz provinil faulem ve vlastním vápně, a Hovorčovice tak měly k dispozici pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Jakub Pouzar, a navýšil tak náskok svého týmu už na rozdíl dvou branek.

 

Libčice hrozily akorát z občasných centrů ze strany, žádný z nich ale nepřinesl vyloženou šanci.

 

Domácí tak po první půli zaslouženě vedli 2:0.

 

Výstavní branka mladého Johna

Do druhého poločasu udělali hosté několik změn v rozestavení a na jejich výkonu to bylo znát. Vytvářeli si slibné příležitosti a svého soupeře zkraje druhé půle hodně zatlačili.

 

Snížit mohl po chvíli hry Roman Wrobel, v samostatném úniku na domácího brankáře však selhal, kdy jeho střela vůbec netrefila branku.

 

Libčice se ale nadále snažily o zdramatizování a o návrat do hry, v 56. minutě pro ně však přišla rána do vazu. Po špatném výběhu mladého brankáře Basla uklidil míč do prázdné branky znovu Jakub Pouzar. Hovorčovice tak vedly už 3:0.

 

V 78. minutě se však hostům přeci jen povedlo skórovat. Nádhernou branku z nějakých třiceti metrů do šibenice vsítil mladý Tomáš John. Byla to zárověň jeho premiérová trefa v libčickém dresu.

 

Tento gól už ale s výsledkem nic neudělal, a Hovorčovice tak po výhře 3:1 nad Libčicemi zůstávají od 1. května neporažené.



Ohlasy k zápasu


SKK Hovorčovice
Jiří Tesař: Odehráli jsme velice dobrý zápas. Celý tým podal skvělý výkon a celé utkání jsme měli po celou dobu pod kontrolou. Vstřelili jsme pěkné góly a o půli jsme vedli 2:0. Ve druhém poločase jsme si to pohlídali a přidali jsme třetí branku, hosté ale na konci z krásné střely snížili na 3:1. Soupeř byl kvalitní, my jsme ale hráli velice dobře a zaslouženě jsme vyhráli.

AFK Libčice
Daniel Bejr: Domácí si výhru zasloužili a výsledek odpovídá dění na hřišti. Svoje kluky bych chtěl pochválit za přístup ve druhém poločase a za to, že to nevzdali a snažili se s výsledkem něco udělat. Ještě bych chtěl pochválit Tomáše Johna. Skvělý výkon korunoval neskutečnou brankou.



Sestavy


SKK Hovorčovice
D. Hutař [-] - J. Pouzar [-] , L. Syrový [-] , A. Kaličiak [-] , M. Čáp [-] (75. A. Pokorný [-] ) , D. Kašubjak [-] , O. Pouzar [-] (86. J. Formandl [-] ) , V. Valíček [-] , F. Škorvánek [-] , D. Černý [-] , R. Vintr [-] (67. J. Tresner [-] )

AFK Libčice
A. Basl [-] - R. Wrobel [-] (61. Š. Lain [-] ) , J. Hamouz [-] , T. John [-] , J. Ptáček [-] , P. Valenta [-] (70. K. Klempt [-] ) , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] , J. Lain [-]

ŽK: 54. J. Pouzar - 37. T. Tenkl .
Počet diváků: 162.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Kamil Šídlo
Tip experta: remíza

Výhru bych přál klukům z Libčic, v tomto utkání však může zvítězit kdokoli, takže to vidím na další remízu.

Tip: výhra hostů