4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice využila přesilovky a poradila si s Čelákovicemi


Branky


17. J. Novotný (p.) , 33. V. Mráz , 35. D. Novotný , 51. D. Novotný
5

Jesenice přivítala ve 23.kole na své půdě tým z Čelákovic, který překvapivě porazil v minulém kole Hlízov a určitě pomýšlel i na výhru v Jesenice, která v jarní části ještě nebodovala naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkrat Maška

Vstup do utkání byl opatrný z obou stran. Do 17.minuty měl pouze šanci hostující Pánek, ale mířil vedle branky. Poté přišla 17.minuta kdy hosté vyrobili penaltu na Dominika Novotného a domácí J. Novotný ji s klidem proměnil. Ve 23.minutě zkrat Maška ocenil rozhodčí Asník červenou kartou, za hanlivý výrok na účet asistenta rozhodčího. Tato situace byla vyhrocena a sudí musel klidnil i emoce na hostující lavičce, která vyfasovala žluté karty. Do poločasu ještě navýšil vedení proti oslabeným hostům během dvou minut Mráz a podruhé D. Novotný.

Jesenice pouze navýšila vedení

Ve druhém poločase upravil výsledek na konečných 4:0 Dominik Novotný. Do konce zápasu mohli diváci zhlédnout ještě několik šancí, a to jak na straně Jesenice, tak i Čelákovic, ale jesenická obrana spolu s brankářem Maškem všechny pokusy hostů odvrátila a domácí už byli nepřesní.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Jesenice
Dominik Novotný, útočník: Do zápasu jsme šli s cílem urvat první jarní výhru. Hned ze začátku nám pomohla proměněná penalta a zanedlouho červená karta soupeře.




Sestavy


SK Slavia Jesenice
M. Mašek [-] - M. Štěpánek [-] , S. Kolář [-] (78. R. Škrabal [-] ) , V. Mráz [-] , D. Novotný [-] , R. Pešl [-] (69. K. Ondrák [-] ) , J. Novotný [-] , J. Bureš [-] , M. Rak [-] (73. P. Potočník [-] ) , Š. Kubec [-] , F. Štěpánek [-]

SK Union Čelákovice
J. Janda [-] - M. Rulíšek [-] , A. Hromas [-] , P. Pánek [-] (55. J. Filip [-] ) , L. Haloun [-] (28. M. Arazim [-] ) , J. Dalekorej [-] (76. V. Konečný [-] ) , D. Kovalov [-] (70. R. Štrobl [-] ) , O. Kolovecký [-] , B. Vacek [-] , J. Mašek [-] , P. Bílek [-] (52. M. Pitrůn [-] )

ČK: 23. J. Mašek .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Asník Daniel - SVOBODA Richard, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Pavel Klain

Expert: Matěj Falta
Tip experta: remíza

Domácím se moc nedaří, hosté mají nevyzpytatelné výsledky, zkusím tipnout remízu.

Tip: výhra hostů