0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pšovka vyhrála nejtěsnějším rozdílem na půdě Luštěnic a jde do čela


Branky


7

Luštěnicím se vydařil vstup do jarní části, kdy prohráli pouze v Hlízově jinak v každém zápase dokázali bodovat. Ve 20.kole přivítaly Pšovku Mělník, která pomýšlí na příčky nejvyšší a chtěla si udobřit své fanoušky po jediném jarním zaváhání na půdě Divišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekonosná střela

V úvodních minutách byli aktivnější domácí. První stoprocentní šance se zrodila v 15.minutě, ale domácí selhali a mířili vedle. Do podobného situace jako domácí se dostali i hosté, ale neprostřelili domácího brankáře. Po půlhodině hry se odhodlal ke střele z dobrých 30 metrů Dvorný a na tuto střelu pod břevno byl Řezáč krátký. Jinak se hra během prvního dějství odehrávala spíše mezi vápny, jelikož zápas nabídl velmi vyrovnanou partii.

Luštěnice nepřetavily tlak gólově

Ve druhém poločase chtěli domácí rychle srovnat, ale hosté převážně bránili a zkušeně kouskovali hru a nepustili nervózní domácí hráče do souvislého tlaku. Největší problémy hostům dělaly především standardní situace ze kterých hrozili. Domácí postupem času hru více otevírali a vznikalo více příležitostí přidat pojišťovací branku, ale z když už se to hostům podařilo, tak to bylo z ofsajdového postavení. Závěr zápasu hosté i přes velký tlak domácích ustáli a uhájili své hubené vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Luštěnice
L. Řezáč [-] - O. Fišer [-] , J. Semerák [-] (75. L. Lasák [-] ) , J. Grus [-] , S. Hrynčuk [-] , T. Prisčák [-] , O. Mísař [-] , V. Horák [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , J. Grus [-]

FK Pšovka Mělník
V. Čížek [-] - J. Pokorný [-] (85. R. Miřatský [-] ) , R. Šmíd [-] , J. Chytil [-] , R. Eder [-] , M. Havel [-] (76. D. Bursa [-] ) , R. Dvorný [-] (77. L. Rypka [-] ) , R. Beneš [-] , M. Mrvík [-] , J. Šimandl [-] , D. Grabmüller [-]

ŽK: 24. J. Semerák , 37. O. Mísař , 56. T. Prisčák , 84. L. Lasák - 64. J. Chytil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orálek Kamil - HORÁK Matěj, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: Filip Říha
Tip experta: remíza

Luštěnicím se minulý zápas nepovedl a teď si body rozdělí s Pšovkou.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů