Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokoleč nevyužila zaváhání Pšovky a odmítla jít do trháku


Branky


8

Lídr soutěže SK Sokoleč přivítala v 18.kole na své půdě čtvrtý celek Mnichovohradišťský SK se kterým na podzim prohrála a určitě jim měla co vracet. Tento duel sliboval atraktivní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní první poločas

Šlágr 18.kola se odehrál na půdě prvního celku tabulky Sokolče. Domácí čekal souboj se čtvrtým Mnichovohradišťským SK, se kterým v prvním zápase podzimní části sezony prohráli poměrem 2:5.  Zápas začalo daleko lépe Mnichovo Hradiště, které si po chybách obrany soupeře vytvořilo dvě vyložené šance, ale branku vstřelit nedokázali. Domácí však šli do vedení jako první, mladý Jakub Provazník se po domácím rohovém kopu nejlépe zorientoval ve vápně hostů a vstřelil první branku zápasu. Po dalších 10 minutách se dostal Rakouský před obránce domácích a po faulu brankáře Shokodka zahrávali hosté pokutový kop, který s klidem proměnil Sabol. Vyrovnaný stav utkání dlouho nevydržel a postaral se o to opět mladíček Provazník, který vsítil svou druhou branku v zápase a poslal tak domácí do vedení. Do konce poločasu již další branka nepadla, přestože šancí měla obě mužstva dostatek.  

 

Hradiště i v 10 udrželo krok

Druhý poločas začal chybou Mnichovohradišťské obrany, kterou na poslední chvíli musel zachraňovat kapitán hostů Zajíček, který za svůj faul na unikajícího hráče domácích viděl červenou kartu a musel do sprch. Mnichovohradišťský SK se ani přesto nevzdával a pokračoval ve svém dosavadním výkonu. V 65.minutě se po krásném míči Svobody přes celé hřiště dostal do zakončení Adam Charvát a srovnal tak skóre na 2:2. Hráčům MSK již docházeli síly a domácí se tlačili do jednoho útoku za druhým. V 75.minutě to již Sokolči vyšlo, a to díky Lukáši Křivánkovi, který zpoza vápna trefil míč k levé tyči a vše nasvědčovalo vítězství domácích, ale fotbal je nevyzpytatelný sport a dnešní zápas tomu byl důkazem. V 82.minutě zahrávalo Mnichovo Hradiště rohový kop, míč letěl k zadní tyči, kde si nabíhal střídající Robin Macek a svou brankou vyrovnal skóre zápasu na 3:3. Konec zápasu nám již další branku nepřinesl, a tak si obě mužstva odnesla bod po skvělém zápase. 



Ohlasy k zápasu


SK Sokoleč
Jan Hlavatý, trenér: a mě to bylo vyrovnané a bojovné utkání. Musím pochválit soupeře, který hrál velice dobře a místy nás i přehrával, hlavně v prvním poločase.

Mnichovohradišťský SK
Aleš Kohout, trenér: Musím říct, že jsem byl spokojený se všemi hráči, hlavně s bojovností. Prohrát jsme si určitě nezasloužili. Uhrát v deseti bod proti Sokolči je velký úspěch. Celkově jsme s bodem spokojení.



Sestavy


SK Sokoleč
M. Shokodko [-] - T. Svoboda [-] , J. Provazník [-] , L. Křivánek [-] , T. Javorek [-] , L. Svoboda [-] , T. Kozel [-] , T. Skokan [-] , R. Fink [-] , P. Šťastný [-] , D. Snop [-]

Mnichovohradišťský SK
M. Vrána [-] - J. Rakouský [-] (90. A. Pešta [-] ) , J. Radačovský [-] (86. V. Majdl [-] ) , A. Knobloch [-] , A. Charvát [-] (78. R. Macek [-] ) , M. Sabol [-] , J. Mihalík [-] , P. Vegricht [-] , J. Zajíček [-] , D. Pokorný [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 17. M. Shokodko , 90. D. Snop - 38. M. Sabol . ČK: 47. J. Zajíček .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: ZÍKA Jan - PEJŠA Tomáš, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: František Klíma
Tip experta: remíza

Sokoleč i Hradiště vstoupily dobře do jarní části, takže si teď body rozdělí po remíza 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích