3:3
(1:1)
45. J. Šolc (p.)
63. T. Honc
82. J. Keszeg
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

18.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mělník neudržel vedení a rozešel se smírně s Bousovem


Branky


9. J. Zoreník , 53. S. Vála , 55. J. Zoreník - 45. J. Šolc (p.) , 63. T. Honc , 82. J. Keszeg
8

FC Mělník v minulém kole schytal bůra v derby proti Pšovce, a tak si chtěl napravit reputaci v 18.kole na domácí půdě proti Dolnobousovskému SK, který se dobře naladil proti Jesenici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Zoreník

Po zpackaném minulém utkání pracovali mělničtí v týdnu tak, aby byli nastavení na vítězství. Už ve 3 min. šel Zoreník sám na brankáře, ale neproměnil svou šanci. V 10.minutě obral hostujícího Klímu na velkém vápně a domácí Zoreník už podruhé překonal s přehledem brankáře a dostal svůj tým tak do vedení. Po půl hodině se dostal do dobré příležitosti Klíma, ale našel pouze náruč brankáře. Domácí se v druhé části poločasu už tolik netlačili do zakončení, ale stále byli nebezpeční po brejkových situacích. Na konci prvního poločasu byl faulován Keszeg a nařízenou penaltu proměnil J.Šolc a do kabin se tak šlo za remízového stavu.

Mělník povolil a Bousov toho využil

Hosté vůbec nevstoupili dobře do druhého poločasu, když v 53.minutě po příhře z pravé strany na volného Válu, který vystřelil a zvýšil vedení na 2:1. O dvě minuty totožná situace, ale z druhéMí strany a střílející byl mladík Zoreník a navýšil už na 3:1. Místo utlumeného Bousova, to vypadalo, že tým to spíše nakoplo a zrychlili tempo hry a domácím to nadělalo velké problémy. V 63.minutě se prosadil střelou k tyči Honc. Vyrovnání poté zařídil po rohovém kopu Keszeg. V poslední šanci zápasu se ocitl domácí Antoš před brankář, ale odmítl vstřelit vítězný gól.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jan Liška, trenér: V prvním poločase nám vše vycházelo jak jsme si naordinovali. Ve druhém poločase jsme ale ubrali z tempa a to nám bylo osudné, který nám vstřelil dva góly. Jsem rád že kluci z dorostu Zoreník, Steinz, Douděra ukázali že jsou naší budoucností.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub, trenér: V tomto utkání sehráli důležitou roli vstupy, jak na začátku zápasu, tak i v úvodu druhé půle. V příštích utkáních se musíme na tyto pasáže více koncentrovat.



Sestavy


FC Mělník
D. Lomský [-] - P. Brůža [-] (46. J. Mikula [-] ) , J. Zoreník [-] (88. J. Voves [-] ) , T. Douděra [-] (46. P. Steinz [-] ) , R. Harbich [-] , D. Válek [-] , V. Antoš [-] , S. Vála [-] , J. Pudil [-] , V. Volf [-] , D. Müller [-]

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] (62. J. Stejskal [-] ) , J. Hrdý [-] , F. Klíma [-] - Z. Bělík [-] , T. Honc [-] , M. Merva [-] - J. Šolc [-] (83. J. Kasal [-] ) , M. Falta [-] , J. Keszeg [-]

ŽK: 27. S. Vála , 45. D. Müller , 65. D. Válek - 28. T. Šolc , 56. P. Vynikal , 73. J. Šolc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Pavel Klain

Expert: František Klíma
Tip experta: výhra hostů

Nic jiného nemůžu dát než naši výhru 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích