3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

29.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Nespeky si doma poradil s rezervou Českého Brodu bez větších problémů


Branky


6

Sokol Nespeky měl těžký los v posledních kolech a také podlehl proti prvním dvoum týmům tabulky Dobrovici a Velimi. B tým Českého Brodu si poradil s Dobrovicí, ale následně prohrál proti rezervě PFA. Domácí byli favorité v tomto zápase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maršoun poslal domácí do vedení

Do páté minuty se do šance dostali pouze domácí a to hned několikrát. Nebyly to však nijak závažné šance, zakončení nebyla dostatečně razantní a přesná. Obrovskou šanci měli domácí ve 22. minutě, kdy Vojkůvka udžel na zádech soupeře a vyslal přihrávkou mezi obránci Davida Peštu, který však jen trefil vybíhajícího brankáře hostí Tomáše Vymazala. Na druhé straně hřiště v 53. minutě měl šanci Michal Exner, který se promotal skoro až k zakončení, ale to se mu nakonec nezdařilo. Ve 28. minutě padla první branka zápasu. Gól na 1:0 vstřelil Lukáš Maršoun, který se prosadil hlavou po centru z levé strany. Do poločasu už se více nestalo a tak si domácí odnesli jednobrankové vedení. 

Domácí přidali další 2 branky

Do druhé půle mohli domácí nastoupit s o něco větším klidem. Vedení už měli ve svých rukou a zápas se odehrával přesně jak potřebovali a to v jejich prospěch. Do druhého poločasu vstoupili také dobře. Po 10 minutách se v 55. minutě trefil na 2:0 David Pešta, který se octil zcela sám za hostujícím brankářem a tváří v tvář golmanovi. Šanci využil a domácí už měli zápas ve svých rukou. V 63. minutě ještě pojistil vítězství brankou na 3:0 Josef Petlička. Domácí rozehráli rohový kop na krátko a Petlička prudkou střelou na zadní tyč překonal brankáře i po třetí. Domácí tak zvládli dobře roli favorita v domácím prostředí a připsali si tři body. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - M. Burian [-] , L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , L. Hronek [-] (81. Š. Hamajda [-] ) , A. Konopisky [-] , D. Pešta [-] , R. Vojkůvka [-] (46. J. Laštovka [-] ) , V. Sysel [-] (74. P. Rublič [-] ) , M. Klauz [-] , M. Kučaba [-] (90. J. Kouřimský [-] )

SK Český Brod B
T. Vymazal [-] - M. Částka [-] (62. D. Kramář [-] ) , V. Čičatka [-] , J. Krombholz [-] , V. Dušek [-] (52. D. Šťastný [-] ) , D. Honc [-] (82. M. Vymazal [-] ) , T. Miňovský [-] , M. Exner [-] , M. Kohout [-] , R. Zimmermann [-] , J. Hanzl [-]

Hráči zápasu: D. Pešta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - KOTALÍK Petr, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích