M. Klauz 6. (p.)
M. Kučaba 31.
M. Klauz 38.
3:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta rozhodla o remíze mezi Tuchlovicemi a Sokolem Nespeky


Branky


6. M. Klauz (p.) , 31. M. Kučaba , 38. M. Klauz - 12. M. Cabejšek , 67. J. Jaroš , 81. M. Fitko (p.)
6

Hráči TJ Sokolu Nespeky šli do zápasu po třech výhrách v řadě, když se jim podařilo porazit Poříčí nad Sázavou, Hřebeč a Poděbrady. Hosté šli do tohoto utkání poté, co porazili rezervu Českého Brodu 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta už v 6. minutě

Před začátkem samotného utkání se dal čekat velmi vyrovnaný boj. O něco podařenější vstup do utkání měli domácí. David Pešta vyslal průnikovou přihrávkou Josefa Petličku, který si píchnul míč před vybíhajícím brankářem a ten ho v pokutovém území fauloval. Poté co hostující brankář Lukáš Skalák se tedy zahrával pokutový kop, který si vzal na starost Miloslav Klauz a s přehledem penaltu proměnil a poslal domácí do vedení 1:0 už v 6. minutě. Hosté však dokázali odpovědět na tuto rychlou branku a ve 12. minutě srovnali krok s domácím celkem na 1:1. Trefil se Michal Cabejšek, který křižnou střelou po zemi rozvlnil síť. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou, ale ani jeden z celků si nedokázal vypracovat jasnou gólovou příležitost. To však jen do 31. minuty, kdy Michal Kučaba si navedl míč na střed vápna a hezkou střelou vrátil domácím vedení, 2:1. Do konce první půle se trefili domácí ještě jednou a to ve 38. minutě na 3:1 zvyšoval střelec první branky v utkání Miloslav Klauz. Využil Petličkovu nabídku a zakončoval sám na zadní tyči. 

Hosté se vrátili do zápasu

Hosující celek si i přes slušný výkon z prvního poločasu odnesl dvoubrankové manko. V druhé polovině zápasu tak museli začít být produktivní, aby mohli myslet na bodový zisk z tohoto utkání. Domácí mohli být o něco klidnější, když vedli o 2 branky, ale zcela jistě si byli vědomi, že zápas je i přes jejich dvoubrankové vedení stále vyrovnaný. Domácí hrozili především po prvé straně, kde byl velmi aktivní Michal Kučaba. V 67. minutě  však přišel centr hostujícího týmu z pravé strany a následný závar před malým vápnem, kde se nejlépe zorientoval Jakub Jaroš a snížil na 3:2. Hosté už byli na dostřel a povedlo se jim nakonec i vyrovnat. V 81. minutě srovnal na 3:3 z pokutového kopu kapitán Martin Fitko. A jak zápas začal penaltou tak penaltou i symbolicky skončil a vyrovananý zápas skončil dělbou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , J. Petlička [-] , D. Pešta [-] (48. P. Rublič [-] ) , R. Vojkůvka [-] (88. L. Rublič [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , M. Burian [-] , L. Braný [-] (24. M. Kučaba [-] ) , L. Hronek [-] , O. Komárek [-]

AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - J. Jaroš [-] , M. Žahour [-] (53. Š. Procházka [-] ) , M. Kedroň [-] (72. I. Baratynskyy [-] ) , M. Cabejšek [-] (86. M. Pospíšil [-] ) , J. Kubů [-] , M. Tóth [-] , M. Brnovják [-] , T. Nosek [-] , M. Fitko [-] , O. Pilař [-] (46. V. Kraus [-] )

Počet diváků: 95. Rozhodčí: Petýrek Václav - ŠPAČEK Jaroslav, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Ondřej Drobný
Tip experta: remíza

Od tohoto zápasu čekám remízu.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích