3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany bez problému pokračují ve vítězné šňůře po skalpu Polabanu Nymburk


Branky


7

Klíčanští fotbalisté vstoupili do jarní části sezóny famoźně. Všechny jejich zápasy se jim podařilo zvítězit a navíc hned o několik branek. Hráči Polabanu Nymburk to tak veselé namají. Zvítězit se jim povedlo jen jedenkrát v sezóně a to s Lysou nad Labem. Avšak dvakrát na jaře body loupili a to po remíze 1:1 se Sokolem Nespeky a rezervou Českého Brodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předotův pěkný gól

Domácí šli do zápasu jako jasní favorité. První obrovskou šanci si vypracovali ve 14. minutě, kdy Hájek krásně prošel kolem protihráče na levé straně hřiště a přihrával do vápna Předotovi, který posunul pod sebe na kapitána domácích, jenže Buldrova střela byla vyražena hostujícím brankářem Plačkem a následná Kalašova dorážka letěla jen těsně mimo branku. Ve 22. minutě po Předotově přímém kopu, zakončoval Kalaš, ale střela byla zblokována na roh. Následně přišla 27. minuta a první branka do sítě hostujícího celku. Stav se změnil na 1:0, po přihrávce Pozníčka na Předotu, který si nechal míč skočit a následně ho krásně uklidil do branky soupeře. Domácí vedení potvrdili o čtyři minuty později, když se psala 31. minuta utkání a brankář nedokázal udžet pokus z volného přímého kopu, míč jen vyrazil před sebe, kde čekal nachystaný Bureš, který vyražený míč připravil hlavou na Michala Krimláka, který měl situaci jednoduchou a zvýšil na 2:0. Hosté nedokázali reagovat na vývoj utkání a tak první poločas skončil dvoubrankovým rozdílem ve prospěch domácího celku. 

Pojištění vítězství

Do druhého poločasu šli domácí fotbalisté s dvoubrankovým náskokem a nemuseli se tak divoce hnát za výsledkem. V 52. se po indivuduálním průniku snažil snížit hostující Matěj Novotný, ale celá situace skončila jen rohem. Přišla 64. minuta a po centru Krause z pravé strany hřiště, který mířil na zadní tyč se prosadil Jan Kalaš a zvýšil vedení už na 3:0 a o tom, kdo bude brát v zápase tři body bylo více méně jasno. V zápase už více branek nepadlo a tak si domácí zaslouženě připsali tříbodový zisk do tabulky. 



Sestavy


TJ Klíčany
J. Fiala [-] - J. Kalaš [-] , J. Předota [-] (53. T. Krimlák [-] ) , P. Hájek [-] , A. Kraus [-] , D. Minha [-] , T. Buldra [-] , T. Jurčík [-] , D. Pozníček [-] , M. Krimlák [-] , M. Bureš [-]

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - D. Wiehl [-] , M. Ouředník [-] (74. M. Krumpholc [-] ) , R. Jarschel [-] , P. Mejzr [-] (46. T. Hrdlička [-] ) , O. Drobný [-] , P. Hobík [-] (77. M. Krušinský [-] ) , J. Ruszó [-] , V. Herčík [-] , M. Novotný [-] , M. Kotek [-]

ŽK: 44. M. Bureš , 56. P. Hájek - 43. M. Kotek , 44. J. Ruszó , 60. D. Wiehl .
Hráči zápasu: M. Krimlák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Divílek Peter - PALEK Michal, MIKLÁŠ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Činoveský

Expert: Josef Pinkas
Tip experta: výhra domácích

Klíčany jsou hodně ofenzivní tým, což potvrzují velkým množstvím gólů v každém zápase. I přes odchod Jirky Jeslínka věřím, že Klíčany budou dominovat a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích