Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2022 18:30

1.kolo, UFoL Čechy Západ, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doktoři dlouho odolávali, ale zemědělci nakonec jejich plentu dvakrát prostřelili


Branky


3

Hráči Lékařské fakulty mohou v závěru litovat neproměněných šancí a rychle odcházejících sil, čehož využili zkušení hráči zemědělky. Těm se jejich téměř celozápasový tlak podařilo přetavit ve dvě slepené branky, které nakonec rozhodly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Domácí hráči si byli vědomi výsledků svých posledních zápasů minulého ročníku a stejné nálože již nechtěli absolvovat. Na utkání se po defenzivní stránce velmi dobře připravili a zejména díky tomu ustáli celý zápas se slušným výsledkem. Ale popořadě...

 

ČZU se rychle chopila otěží zápasu a dlouho se pokoušela proniknout do velmi dobře rozestaveného bloku plzeňské obrany. Z veškerého snažení však dokázali hosté vytěžit pouze nastřelenou brankovou konstrukci. 

 

Domácí hrozili zejména z rychlých přechodů do útoku a jednou těsně minuli Kubatovu branku. Hosté si v závěru poločasu vytvořili několik zajímavých standardek, za jednu z nich byl mimo jiné plzeňský Sedláček odměněn žlutou katou, ale ani jediný pokus hostům nevyšel a při poločasovém hvizdu byl stav utkání 0:0.

 

Lepší celek utkání nakonec branky vsítil

Před samotnou rozehrávkou se na straně hřiště u střídaček postavili vedle sebe u půlící čáry do startovní běžecké pozice domácí Sedláček s Faškem a z druhé strany hned vzešel dotaz od Hamiollavy: "Vyběhnete dopředu oba jo?". Sedláček s úsměvem prohodil: "My jen závodíme, kdo bude u míče rychleji," a dále se se smíchem věnoval se svým spoluhráčem přípravě poločasový dlouhý výkop. 

 

Od počátku druhého poločasu se dlouho bojovalo o střed hřiště, bez výraznějších šancí na obou stranách. Až po hodině hry se do míče opřel Spizzirri, ale jeho projektil zamířil těsně nad domácí branku. O dvě minuty už se pražané dočkali. Kochman zavezl míč zprava za domácí obranu a ve velkém vápně našel nabíhajícího Hladíka, který se zakončením do odkryté brány neměl problém.

 

O pár minut později se blýsknul domácí brankář, který vychytal Hladíka v další velké šanci. Jenže míč se odrazil před šestnáctku ke Kochmanovi a ten poslal hosty do dvoubrankového vedení.

 

Nedlouho poté se do zajímavé šance dostali také lékaři. Hříbal křižným balónem hledal na zadní tyči nabíhajícího Faška, ale tísněný útočník domácího celku rozvlnil pouze boční síť. O dvě minuty později střílí z poza vápna Mráz a Kubata skvělým zákrokem vytěsnil míč na roh. Z následného závaru před jeho brankou ještě dvakrát podržel svůj tým a vysloužil si jednoznačně hodnocení nejlepšího hráče zápasu.

 

Hráči ČZU si výsledek hlídali a už se do riskantních šancí nepouštěli. To na druhé straně se pokoušeli stále o zmrtvých vstání. Pět minut před koncem se neprosadil v souboji tváří v tvář domácí Sedláček proti Kubatovi a když ani o tři minuty později nedokázal vsítit branku Bauer, na jehož pokus se Kubata marně natahoval a skončil jen těsně vedle jeho levé tyče - domácí příznivci už téměř slavili - skončilo utkání poměrem 0:2.

 

Pozápasový rozhovor s Rolandem Kralikem (ČZU):

 

Pozápasový rozhovor s Jaroslavem Sedláčkem (UK LFP):



Sestavy


Univerzita Karlova lékařská fakulta v Plzni
M. Müller [-] (46. O. Vicenda [-] ) - M. Brabec [-] (65. Š. Mráz [-] ) , P. Trnka [-] , O. Konaré [-] , T. Jordán [-] - J. Veselovský [-] , T. Diab [-] (46. P. Lučko [-] ) , M. Hříbal [-] , M. Faško [-] (80. V. Mocák [-] ) - J. Sedláček [-] , A. Bauer [-] -

Česká zemědělská univerzita v Praze
K. Kubata [-] - R. Kochman [-] , V. Kočí [-] , M. Benda [-] , L. Spizzirri [-] - R. Nápravník [-] , J. Kortan [-] , J. Hladík [-] , A. Hamiollava [-] - F. Chundela [-] (46. D. Dvořák [-] ) , R. Kralik [-] -

ŽK: 44. J. Sedláček .
Místo: UMT Senco Doubravka. Počet diváků: 6.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jaroslav Kovařík
Tip experta: výhra hostů

Favorit nezaváhá. Bojovnost kluků z lékařské stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lékařská fakulta byla minulý ročník za otloukánka. Věřím, že tým posílil a potrénoval, ale ČZU bude hodně těžkým soupeřem a nebude na něj stačit.