Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2022 16:00

1.kolo, UFoL Čechy Západ, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO | 4:1 na branky i žluté karty. Budějce berou první tři body proti loňskému finalistovi


Branky


3

Dva aspiranti na postup ze skupiny, jeden z nich loňský finalista. S takovými myšlenkami se střetla mužstva budějovické VŠTE a plzeňské ZČU. O jistotě třech bodů se rozhodlo až čtvrt hodiny před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi dobře do utkání vstoupili hosté, za něž ve 4. minutě otevřel skóre Tomáš Kotva. Vedení plzeňkému týmu ale vydrželo pouhých dvacet minut. Na 1:1 srovnal Luboš Hartl, jehož do poločasové pauzy doplnil ještě Lukáš Wohlgemuth a příjemnější nálada o pauze tak panovala u domácího mužstva.

 

Branka Lukáše Wohlgemutha

 

V prvním poločasu se kromě třech branek také třikrát žlutilo. Osobní tresty si za své přestupky odnesli budějovičtí Michal MáchaPatrik Fical, za ZČU viděl kartičku Vojtěch Benda.

 

Hosté se po přestávce snažili stav utkání srovnat, ale ne a ne míč zapadnout za Matouškova záda. A když se nedařilo na jedné straně, ukázal se prostor na té druhé. Čtvrt hodiny před koncem svou druhou branku utkání vstřelil Lukáš Wohlgemuth. Ze závěrečného tlaku nedokázali hosté nic vymyslet a prostor ještě jednou dostali domácí, kteří pečetili v 88. minutě vítězství 4:1. Prosadil se Matěj Sochůrek.

 

Aby hráči na hřišti drželi krok s góly, sbírali i karty. 4:1 to toiž skončilo i v poměru obdržených žlutých karel. Zbylé dvě karty ve druhé půli obdrželi střídající Jakub Chalupný a Pavel Kalabza

 

Rozhovor s Jidřichem Sojkou (VŠTE ČB)

 

Rozhovor s Bohumilem Havlem (ZČU)

 

 



Sestavy


Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Š. Matoušek [-] - P. Fical [-] , M. Mácha [-] , J. Sojka [-] , F. Pazourek [-] - L. Wohlgemuth [-] , M. Sochůrek [-] , D. Pravda [-] , P. Kořistka [-] - L. Hartl [-] , J. Vokáč [-] -

Západočeská univerzita v Plzni
V. Pícha [-] - T. Hnídek [-] , V. Benda [-] , M. Provod [-] , D. Hrouda [-] - B. Havel [-] , M. Kostka [-] , A. Kohout [-] , K. Kýček [-] - M. Suchý [-] , T. Kotva [-] -

ŽK: 27. M. Mácha , 45. P. Fical , 75. J. Chalupný , 85. P. Kalabza - 19. V. Benda .
Místo: SCM Složiště. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jaroslav Kovařík
Tip experta: výhra hostů

ZČU je finalista z loňského roku a i letos bude chtít určitě dojít co nejdál. V Budějovicích na ně však čeká velice dobrý soupeř.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bude to jistě velmi zajímavý zápas, ale věřím posledním finalistům.