0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2022 18:00

14.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu Jaroslavic a Lhoty u Malenovic se diváci branky nedočkali


Branky


10

V páteční předehrávce zavítali do Jaroslavic fotbalisté ze Lhoty u Malenovic. Ti mají jistotu záchrany v soutěži a mohli hrát v naprostém klidu. Domácí tým prošel v posledních zápasech menší krizí, kdy obdržel hodně branek. Utkání nakonec skončilo bez gólů, sudí Ruman však tasil hned osm žlutých karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

"K poslednímu zápasu sezony, kdy prakticky už o nic nešlo, jsme v Jaroslavicích nastoupili v kombinované sestavě, ale i kluci, kteří toho v sezoně moc neodehráli se vůbec neztratili a předvedli velmi dobrý první poločas. Hra byla vyrovnaná,domácí, kteří si byli vědomi své výškové převahy, hrozili zejména ze standartek. My jsme si vytvořili pár šancí, ale bohužel bez gólové radosti. Do druhé půle jsme sestavu prostřídali, na hřiště se dostala i naše golmanská dvojka Jirka Velčovský, který svými bravůrními zákroky i za přispění brankové konstrukce udržel čisté konto," viděl první dějství duelu v Jaroslavicích trenér Lhoty u Malenovic Stanislav Vávra.

 

Ani ve druhé půli se diváci branky nedočkali

"Soupeř se snažil svou velmi tvrdou hrou strhnout vítězství na svou stranu, trefil několikrát tyč, my jsme hrozili dobrou kombinací do rychlých protiútoků, ale skóre se nemzěnilo ani na jedné straně, a tak zápas skončil zaslouženou remízou. Nepříjemností je zranění dvou našich hráčů, kteří museli navštívit úrazovku a budou nějaký čas mimo hru. Naštěstí je konec sezony a můžeme veškeré bolístky vyléčit. Klukům bych chtěl poděkovat za předvedené výkony v jarní části sezony, k zápasům přistupovali zodpovědně, s bojovností a nadšením, což se po totálně nevydařeném podzimu projevilo i výsledkově a myslím si, že se náš velmi mladý tým zaslouženě udržel v soutěži. Velký dík patří také našim fanouškům, kteří nás po celou sezonu podporovali," přidal své hodnocení trenér Lhoty u Malenovic.



Sestavy


SK Jaroslavice
P. Žbel [-] - T. Valenta [-] (77. M. Liška [-] ) , L. Batík [-] , M. Zikmund [-] , D. Vrba [-] - D. Horňák [-] (79. P. Paníček [-] ) , V. Chovanec [-] , J. Červenka [-] , D. Mynarčík [-] - M. Žárský [-] , J. Fajgara [-] (83. P. Bětík [-] ) -

FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] (46. J. Velčovský [-] ) - V. Bartoň [-] , T. Kovaříček [-] (46. L. Fuksa [-] ) , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] (46. L. Mikeštík [-] ) , D. Bartoň [-] , P. Strojil [-] (68. J. Králík [-] ) , R. Střelec [-] , J. Vyoral [-] , S. Bartoň [-] (46. L. Shejbal [-] ) , Š. Válek [-]

ŽK: 59. L. Batík , 67. D. Mynarčík , 69. D. Vrba , 84. J. Červenka , 88. P. Paníček - 57. V. Bartoň , 65. L. Fuksa , 72. D. Bartoň .
Hráči zápasu: P. Žbel - R. Střelec .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: RUMAN Josef - VYROUBAL Daniel, VIČÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Libor Krahulík
Tip experta: remíza

Utkání skončí dělbou bodů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku