1:4
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Veselé ve druhé půli zlomili odpor Ludkovic


Branky


15

Do Ludkovic zavítalo mužstvo z Veselé, které v závěru jarní části nabralo skvělou formu. Domácí tým stále bojuje o záchranu a po dvaceti minutách se ujal vedení. Hosté do půle ještě srovnali. Domácí drželi nerozhodný stav do 63. minuty. Hosté pak přidali další branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka na každé straně

Ludkovicím k definitivní záchraně v I.B třídě ještě nějaký bod chybí, takže se čekalo utkání, zejména ze strany domácích, bojovné a s vysokým nasazením. Hosté jsou naopak v posledních týdnech na vítězné vlně a přijeli do Ludkovic potvrdit své dobré výsledky i výkony. Veselá potvrdila kvalitu a prvních 20 minut domácí do ničeho nepustila a hrálo se převážně před brankou Ludkovic. Veselá si vytvářela šance, jednu za druhou, ale při domácí obraně a hlavně při gólmanovi Radkovi Mikelovi stálo štěstí, stav zůstával stále 0:0. Radek Mikel byl jasnou jedničkou v domácím dresu. Podal bezchybný výkon, žádnému gólu nemohl zabránit a naopak svým pohybem a kvalitním reflexem zabránil během zápasu minimálně pěti gólům ve své sítí. Ve 20. minutě se dostali do první vážnější akce domácí, a už se měnilo skóre. Dalekonosnou střelu na střed brány Petr Červenka ještě stihl vytlačit na břevno, ale na dorážku domácího Filipa Bartoše už nedosáhl.

 

Hosté dokázali výhru strhnout na svoji stranu

Změna skóre ale nepřinesla změnu v obrazu hry, Veselá se stále tlačila do zakončení a po deseti minutách skóre přeci jen srovnala Tomášem Dujkou, když mu obrana domácích nechala dostatek prostoru, aby si na hranici velkého pokutového území míč zpracoval, navedl na svou obávanou levačku a vyslal polovysokou střelu zatočenou k tyči, kam už Mikel nedoskočil. Po vyrovnání kupodivu přišla pasáž, kdy měli více ze hry domácí a vytvořili několik závaru před brankou Veselé. Všechny ale Petr Červenka i za vydatné pomoci obránců vyřešil. Do poločasu už se proto skóre neměnilo. Druhý poločas začal zase tlakem Veselé, kterému domácí odolávali až do 63. minuty. Veselá po pohledných kombinacích si vytvářela šance a v této pasáži hry za necelou čtvrthodinku tři z nich i proměnila, z nichž především ta poslední v podání mladého Ondry Tkadlece byla povedená a znamenala pro Ludkovice konec nadějím na bodový zisk z tohoto utkání. Posledních 15 minut se na velmi kvalitním trávníku, ale za nesnesitelného vedra, jen dohrávalo.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Dnes bych těžko hledal slabší článek naší sestavy. Všichni kluci makali na jedničku a dvě absence v obraně vůbec nebyly znát. Předchozím našim soupeřům de facto už o nic nešlo, jen o konečné pořadí v tabulce (Jaroslavice, Kostelec, Louky), proto také většinou po druhé obdržené brance polevili v úsilí a o to jsme to měli lehčí, dovést utkání do vítězného konce. Dnes Ludkovice body potřebovaly, proto je vítězství cennější a vedl k němu náš kvalitní výkon. Ten bychom rádi zopakovali i v posledním jarním mistrovském utkání na hřišti posledního Slavkova. Na doléčení šrámů máme před cestou do Slavkova ale 14 dnů čas, jelikož na nás o nadcházejícím víkendu vyšlo volno.



Sestavy


Ludkovice
R. Mikel [-] - M. Mikel [-] (80. A. Kunorza [-] ) , F. Janča [-] , R. Mikulášek [-] , M. Gregor [-] , J. Hamouz [-] , Z. Chot [-] (86. R. Skovajsa [-] ) , T. Brebis [-] , F. Bartoš [-] (80. M. Kunorza [-] ) , V. Brebis [-] , M. Suchý [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - M. Šumšal [-] , J. Paták [-] , T. Janíček [-] , O. Tkadlec [-] , P. Postava [-] , T. Pavel [-] , M. Čoček [-] , T. Divoký [-] , O. Ševčík [-] , T. Dujka [-] (80. M. Dlabaja [-] )

ŽK: 37. R. Mikulášek .
Hráči zápasu: R. Mikel - O. Tkadlec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAVRLANT Jan - STŘELEC Radoslav, ŠOŠOLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Libor Juráň
Tip experta: remíza

Zápas skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku