4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slušovice rozhodly o své výhře nad Štítnou nad Vláří už do poločasu


Branky


28. P. Kvasnica , 30. A. Smilek (p.) , 32. V. Trunkát , 36. L. Klečka
6

Ve Slušovicích se představil celek ze Štítné nad Vláří, který zvládl záchranu v soutěži a mohl hrát tedy ve Slušovicích v naprostém klidu. V první půli však hosté byli ještě myšlenkami v autobusu, neboť čtyřikrát inkasovali. Ve druhé půli už branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se do půle trefili čtyřikrát

„Utkání se Štítnou nad Vláří jsme zvládli na jedničku. Celkové druhé místo už jsme měli jisté a našim posledním cílem sezony bylo rozloučení se vítězstvím. Zároveň to byl poslední zápas pro exligového Lukáše Železníka a naši brankařskou dvojku Denise Čechmánka. Už před sezónou Železo říkal v rozhovoru pro Deník, že by se chtěl alespoň jednou zkusit postavit do branky. To jsme mu v prvním poločase splnili. Podařilo se nám jít do vedení ve 27. minutě po rychlém protiútoku, kdy Smilek vysunul Klečku a ten předložil do stoprocentní šance Kvasnicovi, který nabídnutou tutovku s přehledem proměnil.

Ve druhé půli branka nepadla

O chvíli později zvyšoval na 2:0 Smilek z penalty za faul na Marka a za další dvě minuty to už bylo o tři branky, kdy se po sklepnutí Otepky prosadil mladý Trunkát. Na pohodových 4:0 zvýšil Klečka samostatnou akcí, kdy vykoupal hostujícího stopera a nedal šanci ani brankaři. Druhý poločas se dohrával jenom z povinnosti, a tak se postupně dostalo na všechny náhradníky. Hráčům patří velké poděkování za velmi dobrou sezonu,“ hodnotí velmi povedený duel se Štítnou nad Vláří trenér slušovických fotbalistů Jan Večeřa.



Sestavy


FC Slušovice
L. Železník [-] - M. Marek [-] (57. O. Tkadlec [-] ) , A. Smilek [-] , V. Maliňák [-] , P. Kvasnica [-] , V. Trunkát [-] (46. Z. Čuřík [-] ) , M. Poslušný [-] , O. Otepka [-] (46. D. Čechmánek [-] ) , L. Klečka [-] (73. M. Pšenčík [-] ) , R. Tkadlec [-] , I. Lošťák [-] (46. E. Teplý [-] )

TJ Štítná nad Vláří
P. Machuča [-] - J. Hrnčiřík [-] , M. Struhař [-] , O. Hnilo [-] , Š. Hrnčiřík [-] , P. Malaník [-] , T. Vaculík [-] , M. Černý [-] (81. P. Frýželka [-] ) , M. Hnaníček [-] , D. Kořenek [-] , M. Maniš [-]

ŽK: 86. V. Maliňák .
Hráči zápasu: L. Klečka - Š. Hrnčiřík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - MITÁČEK Václav, PODHAJSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Miloš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Slušovice budou bodovat naplno

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích