5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 17:00

14.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovický Marek Oplt hattrickem sestřelil Bystřici pod Hostýnem


Branky


23. J. Večerka , 52. M. Oplt , 67. J. Frgál , 73. M. Oplt , 77. M. Oplt
6

Do Morkovic zavítali hráči z Bystřice pod Hostýnem. V první půli drželi ještě hostující hráči krok a prohrávali pouze o jednu branku. Ve druhé půli domácí přidali daší čtyři trefy a hosté odjeli s debaklem. Marek Oplt sestřelil Bystřici pod Hostýnem hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vladimír Andrýsek, trenér Morkovic: „Byli jsme od začátku aktivní, soupeře z Bystřice pod Hostýnem jsme prakticky do ničeho nepustili. Soupeř hrozil jen ze standardních situací, které měl dobře secvičené. První půle přinesla jen jeden gól, spoustu dalších šanci jsme zahodili. Duel se zlomil po přestávce, když jsme zvýšili na 2:0, soupeř poté rezignoval. Přestože jsme mysleli na první pětku, sezona byla nakonec průměrná. Škoda, že jsme nevyhráli krajský pohár, kdy jsme na zlínské Letné nestačili na Kateřinice.“

Domácí přidali další trefy

Bystřice pod Hostýnem v Morkovicích toho směrech dopředu příliš nepředvedla. Samozřejmě hráči už měli v hlavách letní dovolenou, přesto se od hostí čekalo na Hané více. Jako první se prosadil ve 23. minutě domácí Večerka. Hosté se snažili o vyrovnání, spoléhali zejména na standartky. Do šaten ale odcházeli s jednobrankovým mankem. Ve druhé půli domácí hráči předvedli ofenzívní smršť a nasázeli domácím čtyři branky. Na hřišti úřadoval zejména Marek Oplt, který zkompletoval hattrick a jednu trefu přidal Frgál. Vysoké vítězství domácího týmu je naprosto zasloužené a hráči se s fanoušky rozloučili pěkným výsledkem.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - J. Večerka [-] , O. Košárek [-] , Z. Karlík [-] , K. Chalupa [-] , J. Smažinka [-] (77. Z. Přikryl [-] ) , D. Jablunka [-] - J. Frgál [-] (71. R. Zápařka [-] ) , O. Pospíšil [-] - M. Oplt [-] (89. M. Vojáček [-] ) , D. Knap [-] (77. D. Holan [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
A. Kvapil [-] - L. Juhas [-] - P. Votava [-] , L. Křivánek [-] , D. Paták [-] , D. Ondroušek [-] , J. Ligač [-] - S. Zámorský [-] , . Duarte [-] (87. K. Gál [-] ) , O. Augustin [-] , J. Zavadil [-] (57. A. Truhlář [-] )

ŽK: 64. K. Chalupa , 67. O. Pospíšil .
Hráči zápasu: J. Večerka , M. Oplt - O. Augustin .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zelený Martin - HORVÁTH Antonín, ZALABÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Miloš Novotný
Tip experta: remíza

Utkání skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích