0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 10:15

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov se rozešel v souboji s otrokovickým Baťovem bez branek


Branky


6

Již postupující tým z otrokovického Baťova se v nedělním dopoledni představil na půdě Brumova. Domácí hráči chtěli s lídrem tabulky potvrdit zlepšenou jarní formu a nakonec se jim to i částečně podařilo. Divácí se ale branky nedočkali a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Vedoucí týmu FC Brumov Lukáš Juřica: Herní systém, který bychom chtěli do budoucna aplikovat a který se pořád učíme, se nám proti kvalitnímu soupeři z Otrokovic osvědčil. Neinkasovat s Baťovem je dobré vysvědčení pro naši defenzivní činnost, přece jen hosté mají na kontě v letošním ročníku bez mála sto vstřelených branek. Naši hráči zaslouží pochvalu za plnění taktických pokynů po celé utkání, byli poctiví a trpěliví až do závěrečného hvizdu. Bod pro oba celky je nakonec spravedlivý, škoda naší tyčky v úvodu utkání.

Ani ve druhé půli se diváci branky nedočkali

Z webu SK Baťov:

V Brumově diváci branku neviděli, zápasu kralovali gólmani. Baťovští i v předposledním zápase sezóny udrželi svoji jarní
neporazitelnost a byť s herním projevem nepanovala příliš velká spokojenost, bod z venku se i tak počítá. V zápase s několika absencemi na obou stranách nakonec kralovali oba gólmani, takže předposlední zápas letošní mi mořádně vydařené sezóny skončil spravedlivou dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu



SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: S výsledkem, herním výkonem i úrovní utkání nejsme nespokojeni. Ve slušném utkání hraném v krásném prostředí brumovského stadionu jsme narazili na soupeře, který hrál v poli dobře a do žádné velké šance nás nepustil. Vzhledem k tomu, že i naše defenziva byla pozorná, tak konečná dělba bodů je zasloužená pro obě mužstva.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - P. Vlček [-] , J. Búbela [-] , R. Bublák [-] , P. Opravil [-] (81. O. Bartozel [-] ) , M. Chovanec [-] , M. Dubčák [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Kubiš [-] (64. A. Pecha [-] ) , D. Juřica [-] , T. Grygar [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - M. Kozubík [-] , P. Šiška [-] , P. Tkáč [-] , J. Kadlec [-] (46. R. Klíma [-] ) , P. Bršlica [-] , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] , A. Skyba [-] (71. Z. Ondráš [-] ) , V. Zapletal [-] , A. Bršlica [-]

ŽK: 19. J. Búbela , 72. D. Šenkeřík , 83. R. Bublák , 90. T. Grygar - 42. A. Bršlica , 77. J. Sotolář .
Hráči zápasu: R. Důbrava , D. Juřica - M. Kozubík , R. Vitásek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - GARGULÁK Tomáš, FILGAS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Urbaník
Tip experta: remíza

Zápas skončí dělbou bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů