5:2
(2:1)
25. R. Foral
80. P. Koutník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2022 18:30

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavící Baťov v derby porazil celek Napajedel


Branky


10. O. Žáček , 13. P. Tkáč , 54. P. Krajča , 84. P. Tkáč , 90. J. Kašík - 25. R. Foral , 80. P. Koutník (p.)
5

Otrokovický Baťov už má jistý postup do divizní skupiny E a své oslavy si v duelu s nedalekými Napajedly mohl náležitě vychutnat. Hosté však na místní umělce nedali svoji kůži lacino a domácí mužstvo náležitě potrápili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Web SK Baťov:

 

Slavící Baťov doma přivítal napajedelskou Fatru a bylo to derby jak se patří – se spoustou diváků, branek i pěkného fotbalu. Domácí s vědomím jistoty postupu na nic nečekali a tlačili se k brance hostí, v 7.minutě přišel pěkný centr z levé strany, Tkáč si naskočil na hlavičku, bohužel se však ve výskoku střetl s brankářem Balážikem, který z tohoto souboje vyšel značně otřesen. Po ošetření se pokračovalo ve hře, hned v 10.minutě rozehrál Skyba rohový kop na krátko na Žáčka, ten si navedl míč na roh vápna a s pomocí lehké Lacigovy teče poslal domácí do vedení. Po této brance zraněného Balážika v brance Napajedel vystřídal Lukáš Koutník, ten se však ještě ani nestačil zahřát a lovil míč ze sítě, sólový nájezd dvojice Krajča - Tkáč po nezištné přihrávce zakončoval druhý jmenovaný. Domácí po tomto rychlém nástupu postupně polevili a přenechali prostor i hostům, ti se do zajímavé šance dostali v 19.minutě po kombinaci Huťky s Dvořáčkem, s jehož střelou si však Vitásek ještě poradil. Odměny za zvýšenou aktivitu se napajedelští dočkali o 5 minut později, po ose Huťka – Kolenič se míč dostal k Foralovi, který Vitáska prostřelil a snížil tak na 1:2. Za pár minut nebyl od vyrovnání daleko Robin Holomek, na centr Patrika Koutníka však o pár centimetrů nedosáhl. Baťov se v té chvíli nemohl dostat zpět do tempa, další příležitost si vypracoval až ve 34.minutě, kdy Adam Bršlica pláchl po pravém křídle, po sprintu přes půl hřiště dával pod sebe na Šišku, ten však zařízení netrefil. V minutě 44. se Šiška ocitl naopak v roli nahravače, jeho přesnou nabídkou do vyložené šance však Krajča na malém vápně pohrdl. O minutu později pak mohl Krajča toto své zavání napravit, po chybě v rozehrávce hostí ho do nájezdu vyslal Adam Bršlica, Lukáše Koutníka v brance však nepropálil. Poslední slovo v první půli měli nakonec napajedelští, po rychlé akci našel Patrik Koutník ve vápně volného Forala, ten však mířil vysoko nad.

 

 

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Druhá půle začala tak, jak ta první končila, hrálo se nahoru dolů a oba týmy si připravovali šance, udeřilo však až v 53.minutě, kdy přetažený centr z pravé strany přistál u Tkáče, ten se přes obránce procpal do vápna a po jeho přesné nabídce Krajča rozvlnil napajedelskou síť potřetí. Hosté se však rozhodně nevzdávali a dál se snažili o aktivní protihru, v 56.minutě byl blízko snížení Dvořáček, jeho pěknou střelu z přímého kopu Vitásek vyrazil jen s obtížemi. Domácí se ovšem také dál tlačili za pojišťující brankou, ke slovu přišla asi čtvrthodinová pasáž s několika zajímavými šancemi, Šišku však vychytal Koutník, Krajča i následně Tkáč se hlavou také neprosadili, v 68.minutě se už dokonce opět jásalo, ovšem Dvořáčkova gólová hlavička byla označena jako ofsajdová, takže se pokračovalo za nezměněného stavu. V 78.minutě se po předchozím prostřídání domácích usadily Napajedla u branky Baťova, po sérii několika rohů a přímých kopů přišel nešťastný zásah ruky ve vápně a následovala penalta, s tou Patrik Koutník naložil zkušeně a nekompromisní střelou snížil na 2:3. A mohlo být i hůř, za další 2 minutky přišel další roh, po prodloužení na přední tyči se míč dostal na zadní, kde levačka napajedelského hráče netrefila míč ideálně, což stačilo k tomu, aby Vitásek toto nebezpečí uhasil. Klid na domácí kopačky pak přinesl kdo jiný než Tkáč, který si díky svému důrazu v 83.minutě připravil palebnou pozici, kterou zužitkoval ve čtvrtý gól Baťova. V té chvíli bylo o vítězi utkání defenitivně rozhodnuto, poslední třešinku na pomyslný oslavový dort pak v poslední minutě přidal přesnou hlavičkou Kašík a stanovil tak konečný výsledek na 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Petr Zapletal, trenér: S výsledkem i s celkovým průběhem derby utkání jsme spokojeni. Hrálo se hodně ofenzivně, diváci viděli pěkné fotbalové akce a hezké branky na obou stranách, utkání bylo až do samého závěru otevřené. Jsme rádi, že jsme i tomto utkání potvrdili dobrou formu a za předvedený výkon musíme naše hráče pochválit . Ke kvalitní úrovni utkání ale velkou měrou přispěli i kluci z Napajedel a velmi početná divácká návštěva.




Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] (76. R. Klíma [-] ) , P. Tkáč [-] , J. Kašík [-] , A. Bršlica [-] (61. V. Zapletal [-] ) , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] , J. Sotolář [-] (76. Z. Ondráš [-] ) , J. Gojš [-] , A. Skyba [-] (61. P. Bršlica [-] ) , P. Krajča [-] (76. M. Vitásek [-] )

TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] (11. L. Koutník [-] ) - P. Koutník [-] , M. Huťka [-] , M. Drga [-] , M. Holomek [-] , J. Laciga [-] , M. Dvořáček [-] , J. Kolenič [-] , R. Foral [-] , M. Němec [-] , R. Holomek [-]

ŽK: 87. V. Zapletal , 89. O. Žáček - 53. J. Laciga .
Hráči zápasu: P. Tkáč , J. Kašík - R. Foral .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - VEČEŘA David, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Karel Filák
Tip experta: výhra domácích

Baťov doma Napajedla přehraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích