Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

24.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice si doma poradily s posledními Velkými Karlovicemi


Branky


6

V Luhačovicích se představil poslední celek tabulky z Velkých Karlovic. Hosté zde začali hrát velmi nebojácně a brzy se ujali vedení. Domácí do půle vývoj utkání ještě otočili. Ve druhém poločasu Luhačovjané svoji výhru ještě pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Komentář trenéra FK Luhačovice Lukáše Pazdery k zápasu: Vzhledem k postavení v tabulce a s vědomím toho, že Velké Karlovice hráli ve středu zápas tak jsme věděli, že si to můžeme jen a jen sami zkomplikovat. Nechtěli jsme nechat soupeře nadechnout. Od první minuty jsme hráli tak, jak jsme si řekli a šli jsme za vítězstvím. Byli jsme trpělivý a čekali na naše šance. I když jsme prohrávali tak byla jen otázka, kdy nám to tam spadne. Hosté se ujali vedení ve 12. minutě. Po ůlhodině hry Popelka srovnal a o chvíli později Zábojník výsledek otočil.

Domácí si výhru pohlídali

Měli jsme jich určitě více než na tři branky, ale i soupeř čekal na naše podcenění takže i vzadu ta pozornost musela být pořád na 100%. Po stranách jsme soupeře přečíslovali, chodily tam centry, bylo tam zakončení.  V 54. minutě přidal třetí trefu Ondřej Červenka. V utkání s Velkými Karlovicemi jsme dominovali. Pozitivem jsou tři body a hlavně to, že se nám nikdo nezranil, pomalu se nám ještě doléčují někteří hráči. Chceme závěr sezóny dohrát vítězně. V dalším kole se Luhačovice představí v nedaleké Nevšové, která stále bojuje o záchranu v Krajském přeboru.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - T. Kelíšek [-] , V. Zábojník [-] (75. E. Riečičiar [-] ) , F. Lekeš [-] , R. Slobodian [-] , M. Bernátek [-] , A. Popelka [-] , O. Červenka [-] , J. Kryšpín [-] , Š. Červenka [-] , L. Pazdera [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - M. Dorňák [-] , P. Škrobák [-] , T. Štuler [-] , A. Korabík [-] , M. Jurajda [-] , M. Kovář [-] , L. Němec [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-] , R. Zeť [-]

Hráči zápasu: V. Zábojník , O. Červenka - M. Jurajda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - ŠTIPČÁK Martin, UHLÍŘOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Karel Filák
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice doma vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích