1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Baťova Pavel Tkáč nasázel Velkým Karlovicím čtyři banány


Branky


30. P. Škrobák - 7. P. Tkáč , 12. P. Tkáč , 55. P. Tkáč (p.) , 60. P. Tkáč , 70. P. Šiška
9

Do Velkých Karlovic zavítal lídr tabulky z otrokovického Baťova a v první půli měl nečekaně hodně práce s posledním týmem tabulky. Hosté vedli totiž jen o jedinou branku. Ve druhé půli ale hosté přepnuli na vyšší obrátky a dokázali vstřelit další tři branky. V one men show proměnil utkání Pavel Tkáč, který do hodiny vstřelil čtyři góly a mohl jít vystřídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili dvě branky

web SK Baťov:

Gólostroj Laco Tkáč si v Karlovicích  připsal další úspěšný počin, díky němuž má po šesti odehraných zápasech na svém kontě již čtrnáct branek a na rozdíl dvou gólů se tak dotáhl na nejlepšího střelce krajského přeboru Pavla Krajču. Velké Karlovice ještě stále rozhodně nevzdávají záchranářské práce a přičteme-li k tomu těžký terén, dal se očekávat tuhý boj. Hosté díky Tkáčovi sice záhy odskočili do dvoubrankového vedení, pak však Adam Bršlica svou šanci zahodil, což z protiútoku potrestal Škrobák. 

Hosté přidali další branky

Když ve druhé půli z penalty završil svůj hattrick Tkáč, zdálo se být rozhodnuto, chvíli poté ale mohlo být vše jinak, když po ruce baťovského kapitána Pavla Bršlici dostali možnost pokutového kopu domácí, k jejich smůle ovšem míč skončil těsně vedle pravé tyče Vitáskovy branky. To byl zřejmě rozhodující moment zápasu, vzápětí totiž baťovský bomber Tkáč přidal svoji čtvrtou branku a v podstatě tak rozhodl o vítězi utkání. Konečnou podobu výsledku pak vtiskl v 70.minutě Šiška, hosté si tak po další vysoké výhře udržují na špici tabulky příjemný náskok a dál kráčí k vysněnému cíli.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - T. Ondřejka [-] , P. Škrobák [-] , T. Štuler [-] (88. A. Korabík [-] ) , O. Gajdoš [-] , R. Zeť [-] , M. Jurajda [-] , M. Kovář [-] , J. Mikula [-] , R. Maňák [-] (62. Š. Karlík [-] ) , J. Píšek [-]

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - V. Zapletal [-] , P. Šiška [-] , P. Tkáč [-] (73. Z. Ondráš [-] ) , P. Bršlica [-] (79. M. Kozubík [-] ) , A. Bršlica [-] , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] (73. A. Skyba [-] ) , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] (79. R. Klíma [-] ) , J. Kašík [-] (79. J. Kadlec [-] )

ŽK: 34. J. Mikula , 69. J. Píšek - 37. P. Tkáč , 73. J. Kašík , 77. P. Bršlica , 79. A. Bršlica , 87. O. Žáček .
Hráči zápasu: R. Zeť - P. Tkáč , V. Zapletal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - PAVLICA Jiří, FILGAS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jiří Slovák
Tip experta: výhra hostů

Baťov potvrdí vedení v tabulce

Tip: výhra hostů