0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 10:15

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice v sobotním dopoledni loupily v Luhačovicích


Branky


5

Fotbalisté Luhačovic se v jarní odvetné části stále hledají. Po kruté poražce od Baťova a těsné prohře v Brumově, tenktokrát nestačili na slovácké Boršice. Hostím výhru vystřelil již v prvním dějství Ondřej Večeřa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

Lukáš Pazdera, trenér FK Luhačovice:

Co k tomu duelu s Boršicemi říct? Dnes jsme hráli po vápno celkem slušně, ale na posledních dvaceti metrech nám schází kvalita vyhodnocení situace. Klukům to teď nelepí. Rveme se, chceme, ale kdyby jsme hráli do půlnoci tak tu branku nedáme. Vrací se nám facka z prvního utkání, kdy to bylo ledabylé a teď se v tom mácháme. Z herní pohody dolů do útlumu jsme se dostali lacině rychle a teď nahoru nás to bude bolet. Ale vidím na klucích, že to chtějí zlomit. Musíme vydržet.

Hosté si výhru pohlídali

facebook Boršic:

Za sychravého počasí v netradičním čase jsme do utkání nevstoupili úplně nejlíp, soupeř měl prvních 20 minut více ze hry, vytvořili si z nenápadné akce první šanci, kdy zpoza šestnáctky hráč domácích lízl břevno. Poté jsme se hru zlepšili, dostali jsme se do rychlého protiútoku, kdy Veča podržel míč a ze strany pelášil do otevřené obrany, následoval střílený centr, se kterým měl brankář hodně práce a ze štěstím jej vypálkoval na roh. Z následného roku jsme se již prosadili, kdy po tlaku a důrazu v šestnáctce se nejlépe zorientoval Večeřa a dorážkou z malého vápna se nemýlil. Do druhé půle jsme určitě měli lepší vstup, hned ve 47. minutě si narazil míč Veča s Káňou, kdy první jmenovaný mezi nohama propasíroval míč za záda golmana, který se jen došoural před brankovou čáru a tam už ho obránci domácích stačili uklidit do bezpečí. Měli jsme několik slušných brejkových situací, asi největší z nich neproměnil opět velmi aktivni Veča, ale bohužel samostatný nájezd golman lapil. Soupeř byl silnější na míči, ale nedokázal nijak překvapit a žádnou větší šanci si nevytvořil.


Ohlasy k zápasu



SK Boršice
Pavel Kučera, trenér: Musím pochválit práci celého týmu, především po defenzivní stránce, klobou dolů za obětavost, a zlepšeným výkonem se prezentovali Kaňa s Večou. Soupeři jsme mohli odskočit na rozdíl dvou až tří branek, naštěstí nás to mrzet nemusí a tři body nám náleží zcela zaslouženě.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - M. Polách [-] (66. R. Slobodian [-] ) , M. Bernátek [-] , A. Popelka [-] , O. Červenka [-] , T. Hruboš [-] , T. Kelíšek [-] (85. M. Hyžík [-] ) , P. Konečný [-] , Š. Červenka [-] , J. Plachý [-] (81. F. Lekeš [-] ) , V. Zábojník [-] (66. A. Löbb [-] )

SK Boršice
R. Janečka [-] - V. Yatsyshyn [-] , J. Janík [-] , M. Gavenda [-] (72. M. Vrtal [-] ) , P. Dovrtěl [-] (79. J. Hubál [-] ) , L. Malý [-] , T. Ohnutek [-] , L. Oslzla [-] , M. Březina [-] , J. Kaňovský [-] , O. Večeřa [-] (90. J. Šmít [-] )

Hráči zápasu: T. Hruboš - O. Večeřa , R. Janečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - UHLÍŘOVÁ Marie, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Milan Veselý
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice doma Boršice porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích