1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice byla v derby šťastnější a urvala tři body


Branky


0

Derby mezi Nedvědicí a Věchnovem skončilo nakonec očekávaným vítězstvím domácích fotbalistů v poměru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov byl v první půli lepší

Zápas se hrál za ideálního fotbalového počasí. Opět před zaplněnými tribunami a početnou návštěvou fanoušků z Věchnova. Zápas začal opatrně z obou stran, ale z ostra. Hned do desáté minuty vyfasovala obě mužstva žluté karty. Zápas byl hodně tvrdý a padlo celkem osm žlutých a jedna červená karta. Do první šance se dostal Věchnov. Petr Soudek nacentroval a Petr Kučera přestřelil branku domácích. Pak se dostali do šance domácí. Sám na brankáře hostí postupoval dvakrát Zdenek Prudký, dvě dobré střely měl Roman Šikula, ale brankář hostí David Starý všechny šance domácích zlikvidoval. Pak domácí sami poslali do šance hráče hostí, jeho nájezd zlikvidoval domácí brankář Michal Tužinský. V prvním poločase byl tým z Věchnova lepší, bojovnější, důraznější .

 

 

Derby rozhodl Roman Šikula

V druhé půli se hrál fotbal nahoru, dolů. Obě mužstva si vytvořila několik brankových příležitostí, ale oba brankáři chytali spolehlivě. Domácí od 60. minuty začali přebírat uzemní převahu a hosté vyráželi do nebezpečných brejků. Hlavně Ondra Ostrýž provětrával obranu domácích, dvakrát se dostal ke střele, ale nedal. Domácí udeřili v 76. minutě. Petr Havíř nahrál míč na křídlo Dominikovi Nedomovi, ten ho vrátil zpět pod  sebe znovu na Havíře. Ten se neunáhlil se střelou, ale ještě nahrál lépe postavenému Romanovi Šikulovi, který skóroval do odkryté brány -1:0. Domácí si už vedení do konce utkání pohlídali. Hosté se snažili o vyrovnání, ale nevytvořili si už žádnou vyloženou šanci. Domácí mohli pojistit vedení z brejků, ale nepřesně zakončili.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér: Utkání bylo vyrovnané, dnes nevyhrál lepší tým, ale šťastnější. Utkání by slušela spíš remíza. Chtěl bych poděkovat svému týmu za splnění taktických pokynů a obrovskou dávku bojovnosti. Věchnovským hráčům bych chtěl poděkovat za prokoplé dveře do sprch.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička, trenér: Vyrovnané utkání, kterému by opravdu slušela remíza. Vyhrálo ale mužstvo, ke kterému se přiklonilo štěstí a také i pan rozhodčí Štefka, který umí dávat jen žluté karty za malinké fauly. Kdyby byl alespoň trochu k čemu, tak by Nedvědice dohrávala v 9 lidech, protože za faul zezadu a bez balónu se dává červená karta.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - M. Darkwah [-] , R. Šikula [-] , T. Hovorka [-] (57. J. Čermák [-] ) , Z. Prudký [-] , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] , D. Mareš [-] (75. M. Škvařil [-] ) , J. Doušek [-] , M. Řehůřek [-] (81. V. Šikula [-] ) , D. Nedoma [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Bílek [-] , J. Vrbka [-] - V. Hulák [-] , R. Pivko [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , P. Kučera [-] - L. Novák [-] (46. D. Uhlíř [-] ) , J. Smolík [-] , O. Ostrýž [-] -

ŽK: 6. T. Hovorka , 64. R. Krejčí , 70. J. Doušek , 86. Z. Prudký - 9. V. Hulák , 20. P. Kučera , 60. J. Vrbka , 72. O. Ostrýž . ČK: 81. D. Uhlíř .
Hráči zápasu: M. Tužinský , M. Řehůřek .
Místo: Nedvědice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - HLADÍK Jiří, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.