D. Bouda 35.
K. Svoboda 90. (p.)
2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř urvala bod v nastavení z penalty


Branky


35. D. Bouda , 90. K. Svoboda (p.) - 32. L. Lopatář , 54. J. Packa
0

Přibyslavice B sahaly v Litohoři po výhře, ale v samotném závěru se domácí prosadili úspěšně provedenou penaltou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas za velkého tepla rozehráli lépe domácí, jejichž šance pochytal brankář Přibyslavic Lubomír Vejmělek. Samy Přibyslavice sice tolik šancí neměly, ale první gól padl jejich zásluhou. Ve 32. minutě Masopust přihrávkou za obranu vysunul Luboše Lopatáře, který sám před brankářem Ondřejem Dvořákem nezaváhal a střelou k tyči poslal hosty do vedení. To však trvalo jen tři minuty a David Bouda dokázal vyrovnat. Litohoř sice byla aktivnější, ale brankový příspěvek se do konce poločasu nekonal.
Po změně stran chtěla Litohoř strhnout vítězství na svoji stranu, ale Přibyslavice využily svoji efektivitu další vedoucí brankou. To se v 54. minutě po nákopu míče dostal do zakončení Jan Packa. Ten se ocitl sám před brankářem Dvořákem, kterého obelstil kličkou a usměrnil balón do opuštěné brány. Litohoř se samozřejmě snažila o další vyrovnání, ale všechny tři akce skončily nevyužity. Když už se zdálo, že si Přibyslavice odvezou překvapivě všechny tři body, odpískal rozhodčí penaltu. Tu bezpečně proměnil Karel Svoboda. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér Přibyslavic B: Byl jsem s naším výkonem spokojen. Naše šance jsme dokázaly využívat. Před zápasem bychom bod brali všemi deseti. Gól v nastaveném čase mrzí, ale domácí si bod zasloužili.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , L. Klejdus [-] , L. Coufal [-] , D. Bártů [-] - J. Pintér [-] , D. Bouda [-] , P. Szabó [-] (76. M. Šafrata [-] ) - P. Šplíchal [-] , K. Svoboda [-] , P. Obrdlík [-] -

TJ Sokol Přibyslavice B
L. Vejmělek [-] - M. Karafiát [-] , R. John [-] , F. Holub [-] (73. M. Vafek [-] ) , L. Sekerka [-] - J. Karafiát [-] , J. Rambousek [-] (86. D. Vrbka [-] ) , P. Masopust [-] - J. Packa [-] (90. P. Račák [-] ) , L. Lopatář [-] - R. Kučera [-]

ŽK: 90. M. Karafiát .
Místo: Litohoř. Počet diváků: 35. Rozhodčí: SVOBODA Libor - DOLANSKÝ Ladislav (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.