Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černý Dub nasázel Čtyráku čtyři branky a bodoval ve třetím zápase po sobě


Branky


11

Homole - Ve 24. kole III. třídy přivítali fotbalisté Černého Dubu na svém hřišti rezervu Čtyř Dvorů. Na úvodní gól se čekalo jen osm minut, když se trefil Tomáš, těsně před pauzou ho doplnil kapitán Schneider. Hosté snižíli díky Řepovi. Ve druhé půli dokonce vyrovnali, ale nejprve Wohlgemuth překvapil brankáře Pecha a vítězství Dubu v divokém závěru pojistil Krch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
David Schneider (hráč): Nečekal nás vůbec lehký soupeř, protože dopředu jsme věděli, že Čtyrák přijede posilněnej o áčkaře, což se také potvrdilo. Utkání začalo dobře, už v 8. minutě jsme šli do vedení zásluhou Ondry Tomáše, hra byla celkem vyrovnaná a když jsem za další půl hodinu přidali druhý gól, vypadalo to slibně. Jenže těsně před poločasem se hostům podařilo snížit a v 63. minutě vyrovnat. V tu dobu byl Čtyrák lepší. ale jen na míči. Co se týká koncovky, tak neměli větší šanci. No a pak přišla velká chvíle Máry Wohlgemutha, kdy nachytal hostujícího gólmana na švestkách a zanedlouho vybojoval Véna Welser míč, předložil Pepovi Krchovi a bylo rozhodnuto. Jen škoda, že rozhodčí Zevl pouštěl tvrdší hru, na což doplatili Peťa Kuba a Jenda Dědina zraněním. Snad se to brzy srovná. Jo a na závěr, opět proti mě nastoupil přítel mé dcery a opět nevyhrál Maty, tak snad někdy a nebo budeš muset přestoupit do Dubu (smích).




Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - P. Hošna [-] , D. Parýzek [-] , J. Vančura [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , M. Frdlík [-] , P. Kuba [-] , M. Wohlgemuth [-] , J. Dědina [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
D. Pecha [-] - D. Trča [-] , T. Písko [-] , J. Řepa [-] , M. Pečený [-] , M. Ruider [-] , L. Zvánovec [-] , M. Matušek [-] , L. Sekyra [-] , P. Karlíček [-] , F. Hajný [-]

ŽK: 29. D. Schneider , 88. V. Welser ml. - 73. D. Hebký , 77. L. Sekyra .
Hráči zápasu: V. Welser ml. , M. Švercl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZEVL Karel - KRČMÁŘ Jiří (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady je otázka v jaké sestavě se oba týmy sejdou. Favorit je pro mě spíše Černý Dub.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza