2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice přišly s Kameňákem o tři body v úplném závěru


Branky


11

Dubenec – Fotbalisté Dívčic a Kamenného Újezdu remizovali ve 20. kole. Zápas se lépe vyvíjel pro domácí, kteří se ujali vedení díky trefě Čuhaje. Hosté však do poločasu zásluhou Kotalíka vyrovnali. Od 52. minuty domácí vedli hlavičkou Semráda. Do vítězného konce ho ale nedovedli, Kamenný Újezd dokázal v 90. minutě srovnat Prokešem na konečných 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Domácí byli proti Kamennému Újezdu mírným favoritem, ale předzápasové plány se začaly trenéru Maňhalovi bortit, když kvůli zranění chyběl nejlepší kanonýr týmu Ježek. Dívčice začaly aktivně a svého soupeře téměř do ničeho nepustily. Po čtvrthodině mohli jít domácí do vedení, když po levé straně pláchnul Čuhaj, místo centru nakonec vystřelil, ale trefil jen hostujícího brankáře. Dívčice pokračovaly v aktivitě, ale musely si dávat pozor na brejky soupeře. Jeden takový musel hasit ve skluzu na poslední chvíli Maršán. Na druhé straně mohl otevřít skóre Semrád, z hranice vápna v nadějné pozici pálil vysoko nad. Do vedení se domácí dostali ve 20. minutě, kdy Valenta poslal krásný centr do vápna na Martina Čuhaje a ten míč dotlačil do branky – 1:0. Vedení domácím vydrželo jen deset minut, ve 30. minutě byl ve vápně faulován Valenta, sudí Feitl pokutový kop neodpískal a z následného brejku udeřil Viktor Kotalík, který dorážel do prázdné branky - 1:1. Tímto výsledkem skončila první půle.

Dívčice přišly o tři body minutu před koncem

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí, hosty navíc prakticky do ničeho nepouštěli. V 52. minutě po rohovém kopu a sérii hlavičkových soubojů, které domácí ve vápně soupeře vyhráli, doputoval míč k Petru Semrádovi a ten jej zblízka poslal za záda brankáře - 2:1. Po více než hodině hry opět zafungovala spolupráce centrujícího Hezoučkého a hlavičkujícího Čuhaje, druhý jmenovaný prodloužil balon na Valentu, jehož jasný gól vytáhl fantastickým zákrokem na čáře hostující gólman. Další velkou šanci domácích spálil Hájek, který nedokázal poskakující míč dopravit do sítě. Dívčice si vytvářely hodně vyložených šancí, ale žádnou nedokázaly přetavit v rozhodující branku. Deset minut před konce mohl vítězství Dívčic zpečetit Čuhaj, který nejprve osamocen ve vápně trefil obránce a posléze v pokračující velké šanci pálil vysoko nad.  A jak to tak bývá, zahřmělo na druhé straně. Hosté měli ke konci zápasu trochu více sil, nastřelili břevno a v 90. minutě byli za své úsilí odměněni vyrovnávací brankou, když centrovaný míč dotlačil do branky Leon Prokeš - 2:2. Domácí tak opět doplatili na neproměněněné tutovky a opět přišli o tři body v úplném závěru zápasu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Chtěli jsme navázat na výkon ze Stropnice a potvrdit tři body před domácím publikem. První poločas byl na jednu branku, měli jsme šance, ale ve finální fázi jsme situace špatně řešili. O přestávce jsme si řekli, že gól přijde. Přišel brzy, když Semy skóroval. Měli jsme další šance, ale špatně jsme to vyřešili. Pak jsme po triviální ztrátě dostali gól na 2:2 a vyhraný zápas skončil zase remízou. Mrzí nás to, už po několikáté jsme přišli o tři body v závěru zápasu. Herně to bylo z naší strany dobré, chyběly tomu góly.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
M. Maršán [-] - Š. Hájek [-] , V. David [-] , L. Waldhauser [-] - O. Šťastný [-] , P. Semrád [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] , J. Valenta [-] - M. Čuhaj [-] , V. Strnad [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
R. Soukup [-] - D. Pfauser [-] , M. Svobodný [-] , J. Rožboud [-] , L. Prokeš [-] , J. Havlíček [-] , P. Kuryliuk [-] , M. Samborský [-] , M. Svobodný [-] , J. Šimek [-] , V. Šimek [-]

ŽK: 56. P. Semrád .
Hráči zápasu: V. Strnad , J. Valenta - L. Prokeš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - AMBROŽOVÁ Hana (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Kameňák nezastaví rozjetého Ježka, Dívčice s klidem vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fandím Divčicím, Láďa Valenta neskutečně zavěsí. Výhra 3:1

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích