Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Dubenci! Dívčice zničily šesti góly Týn


Branky


23. M. Čuhaj , 26. M. Ježek , 29. M. Čuhaj , 32. M. Ježek , 35. M. Ježek , 38. V. Strnad - 50. D. Maruška
8

Jedno z mála utkání 15. kola III. třídy se odehrálo mezi Dívčicemi a rezervou Týna nad Vltavou. Vcelku nefotbalové podmínky, sníh a zima, to všechno se podepsalo na výkonu obou mužstev. Domácím fotbalistům to ale sedlo o něco lépe, když stihli za první poločas vstřelit šest branek a pohodlně si tak dokráčet pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli první poločas

Úvodní šanci zápasu si vypracovali po deseti minutách hosté. Po sklepnutí Marušky střílel z hranice šestnáctky Ponec. Jeho tvrdá rána byla zblokována na roh. Ten vyboxoval Trčka do bezpečí a zakrátko se hra přesunula k protější brance, kde domácí poprvé slavili. Valenta využil volného prostoru, potáhl balon po pravé straně, přihrál volnému Martinu Čuhajovi, který vyslal přízemní střelu až za Adzimova záda. O tři minuty později potrestal špatnou rozehrávku hostů Michal Ježek a pohodlně skóroval. Divoké minuty pokračovaly i nadále. Rozběhnutý Rejdal nacentroval z levé strany do vápna. Na balon ve skluzu dosáhl Martin Čuhaj a prostřelil bezmocného brankáře. Závěrečné chvíle zápasu patřily kanonýru Michalu Ježkovi. Dívčický útočník v rozmezí několika minut utekl hostující obraně a dokázal zatížit týnské konto dalšími dvěma góly. Poslední zásah prvního poločasu zaznamenal stoper Václav Strnad, který si udělal výlet z obrany a zkušeně obešel týnského brankáře a přidal šestou branku domácího mužstva. Gólové hody vyzněly jednoznačně ve prospěch domácích Dívčic.

Druhý poločas už gólové hody nepřinesl

Po poločasové přestávce přistoupili trenéři ke změnám v sestavě. Hru střídající hráči příliš neoživili, až v 50. minutě hosté snížili Davidem Maruškou, který využil okénka v domácí obraně - 6:1. Druhá půle byla spíše v režii Dívčic, ovšem občasné pokusy létaly na obou stranách za plot nebo vedle branek. Milovníci propracovaných defenzivních systémů si přišli na své, zbylí diváci se alespoň mohli jít zahřát do místní klubovny. V 79. minutě nacentroval Semrád z levé strany, kde zahlédl na opačné straně pokutového území nepokrytého Maršána, který promarnil velkou šanci ke skórování. Domácí fotbalisté měli několik šancí z rohových kopů, prosadit se ale nedokázali a vcelku nudný druhý poločas skončil 6:1 pro Dívčice.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): V zápase jsme dominovali a zaslouženě jsme ho vyhráli. Hlavně v prvním poločase jsme hráli velice dobře, šestkrát jsme skórovali. Po pauze nám trochu docházely síly a hráli hodně profesorský fotbal, ale čekali jsme v bloku a utkání kontrolovali. Někteří hráči nastoupili se sebezapřením, před kluky smekám. Musíme zregenerovat a připravit se na další zápas.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - L. Waldhauser [-] , S. Rejdal [-] , V. Strnad [-] , V. David [-] - J. Valenta [-] , O. Šťastný [-] , V. Valenta [-] , M. Čuhaj [-] , P. Semrád [-] - M. Ježek [-] -

FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - M. Ponec [-] , O. Škrna [-] , S. Melnykovskyi [-] , M. Tomka [-] , L. Ponec [-] , D. Maruška [-] , J. Dlouhý [-] , A. Kotlár [-] , R. Ille [-] , O. Lukeš [-]

ŽK: 27. S. Melnykovskyi , 30. R. Ille .
Hráči zápasu: M. Čuhaj , M. Ježek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - AMBROŽ Martin (N), BROM Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra hostů

V Dívčicích se nám poslední dobou daří, domácím nepomůže ani to, že tým vede velmi zkušený trenér Maňhal a my odvezeme všechny body do Týna.

Tip: výhra hostů