Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč nad Sázavou dokázala otočit zápas!


Branky


32. J. Rubák , 42. R. Durajka (p.) , 47. P. Hrobař - 28. L. Vodička , 67. O. Martinek , 79. J. Gramer , 90. L. Vodička
10

Ledeč svou bojovností otočila zápas z 3:1 na 3:4!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náměšť vedla pouze o jednu branku

Do Náměště Ledeč odjížděla s jasným plánem - bodovat, avšak hlavně udržet projev, kterým se snaží poslední týdny prezentovat. Tradičně měli slušnou první půli utkání. V 28.minutě hosté vedli po střele Vodičky Lukáše 1:0. Ledči byla pískana penalta, ale bohužel ji nedokázali proměnit. V 32.minutě se trefil z domaciho týmu Tuňák Jan a bylo srovnáno na 1:1. Nicméně efektivnější byli domácí, což znamená, že se v 42.minutě trefil Durajka Roman a průběžný stav  byl 2:1 pro domácí. 

Každý zápas se dá otočit

V úvodu druhého poločasu se v 47.minutě trefil za domácí tým Hrobař Pavel a stav byl ihned 3:1. Nějako dobu Ledči trvalo, než se "oklepali", ale podržel je celé jaro skvělý Bezděk v bráně a snažili se stále tlačit do koncovky. Od snížení na 3:2, ke konci i s přispěním počasí, byla šance na body skutečně blízko. Uzdravený Kuba Gramer vyrovnal 11 minut před koncem, kdy byla hra již poměrně otevřená. Domácí několikrát velmi dobře zaběhli za stopery hostů a stát se mohlo skutečně cokoliv. Tentokrát hosté byli šťastnějsím týmem, to když se v 90. minutě po nepřehledné skrumáži prosadil Vodička a zápas byl otočen na 3:4.



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Pavel Storož, trenér: Jsme za kluky velmi rádi, že se nám zlepšenou hru, bojovnost a chuť pracovat, podařilo konečně proměnit v plný bodový zisk z venkovního prostředí!



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] (17. A. Štolfa [-] ) - J. Rubák [-] (65. J. Tomek [-] ) , M. Štolfa [-] , T. Tumurbaatar [-] , T. Nekuda [-] - R. Durajka [-] , P. Hrobař [-] (65. M. Preisner [-] ) , M. Homola [-] , J. Chlup [-] - M. Kašík [-] , M. Chadim [-] (65. J. Klíma [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - V. Šenk [-] (46. J. Gramer [-] ) , J. Bačkovský [-] (83. M. Stehno [-] ) , T. Žemlička [-] , M. Chlubna [-] , L. Vodička [-] , M. Havel [-] , J. Karel [-] , M. Vágner [-] , M. Toula [-] , P. Pešek [-] (59. O. Martinek [-] )

ŽK: 54. J. Chlup , 62. T. Tumurbaatar , 80. M. Homola , 82. J. Tomek - 52. J. Karel , 86. T. Žemlička .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - BABÁK Martin, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích