M. Lhota 45.
1:1
(1:0)
52. M. Gapko
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Košetic nedokázala porazit oslabenou Novou Cerekev a bere pouze bod


Branky


45. M. Lhota - 52. M. Gapko
0

Nová Cerekev vybojovala v Košeticích bod, ačkoliv všechno bylo proti ní. Na konci první půle se domácí rezerva dostala do vedení, hosté navíc do druhé půle nastoupili pouze v deseti hráčích. Přesto to byli právě hosté, kdo vstřelil ve druhé půli branku, kterou zařídil Milan Gapko. Poté sice měli domácí fotbalisté více ze hry, hostující branku však dobývali marně, a tak si oba týmy do tabulky připsaly jeden bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na krásném hřišti v Košeticích sliboval napínavou a zajímavou podívanou. Domácí rezerva Košetic zatím nemá body na rozdávání, hosté z Nové Cerekve naopak chtěli navázat na povedený zápas v minulém kole, ve kterém nastříleli rezervě Žirova osm branek. V první půli byli hosté lepším týmem, měli více ze hry a vytvořili si více brankových příležitostí. Přesto se podařilo jít domácím v samotném závěru prvního poločasu do vedení po rychlém protiútoku a střele košetického Martina Lhoty.

 

Do druhé půle nastoupili hosté pouze v deseti, když jeden z jejich hráčů kvůli nevolnostem zůstal v šatně. Domácí početní výhodu nedokázali využít, naopak po trestném kopu a nedůrazu v pokutovém území inkasovali branku po střele Milana Gapka. Ve druhé půli byli domácí lepším týmem, vytvořili si několik dobrých střeleckých příležitostí. Tou největší byl pokutový kop, který ale domácí hráč neproměnil. Hosty několikrát podržel dobře chytající Tomáš Rajčan. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou, která je velkým úspěchem nadšeně bojujících hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha (trenér Košetic B): V nervózně hraném zápase je remíza spravedlivým výsledkem dění na hřišti.

TJ Nová Cerekev
Milan Gapko (hráč Nové Cerekve): Dneska každý z našich hráčů odevzdal na hřišti maximum, všichni do toho dali srdíčko. Druhou půli jsme odehráli pouze v deseti, přesto jsme dokázali vyrovnat a z horké košetické půdy tak přivézt bod. Vzhledem k okolnostem je to pro nás skvělý výsledek, jsme moc spokojení.



Sestavy


TJ Sokol Košetice B
J. Duffek [-] - P. Machovec [-] (46. Z. Most [-] ) , M. Langr [-] , P. Tomovič [-] , M. Kos [-] , P. Radosta [-] , M. Lhota [-] , J. Mynařík [-] , O. Šáda [-] , J. Bejček [-] , M. Dvořák [-]

TJ Nová Cerekev
T. Rajčan [-] - P. Beneš [-] , J. Šípek [-] , M. Sochor [-] , M. Amcha [-] - M. Gapko [-] , P. Vaněček [-] , T. Pavlík [-] , V. Knězů [-] - M. Sochor [-] , M. Novák [-]

ŽK: 69. Z. Most - 62. M. Gapko , 69. V. Knězů , 80. M. Sochor .
Hráči zápasu: M. Dvořák - T. Rajčan .
Místo: Košetice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - ŽÁČEK Pavel (N), SŮVA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.