Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 10:30

26.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice s Kouty B nezaváhaly


8

V posledním zápase sezóny si Čáslavice připsaly proti Koutům B předpokládanou výhru 8:1 a odsoudil Kouty B k sestupu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Čáslavice přivítaly na svém hřišti rezervní tým z Koutů. V minulém kole si Čáslavice vyšláply na vedoucí tým soutěže z Hrotovic a po nečekaně snadné výhře 3:0 jim pokazil domácí oslavy postupu do Okresního přeboru. Kouty B zase nestačily na druhý tým soutěže z Předína, kterému podlehly 6:1. Na podzim se radovaly z výhry 3:1 Čáslavice. Zápas se hrál za příjemného fotbalového počasí. V páteční předehrávce zvítězil Pyšel nad Jemnickem B a tak potřebovaly Kouty zvítězit, aby ještě měly šancí na záchranu. Ale Čáslavice od začátku ukazovaly, kdo bude pánem na hřišti. Jako první se trefil v 10. minutě domácí kanonýr Marcel Šimek - 1:0. Hned o minutu později pojistil domácím vedení Patrik Růžička - 2:0. Tentýž hráč pak zvyšoval svou druhou brankou v zápase na 3:0. Zápas se tak zdál rozhodnutý, ale 24. minutě dokázali hosté skórovat zásluhou Jana Veleby - 3:1. Poslední slovo v prvním poločase měli domácí, když ve 45. minutě vstřelil také svůj druhý gól Marcel Šimek - 4:1.

 

Domácí pokračovali v kanonádě

Tké ve druhém poločase dominovali domácí borci a stejně jak v prvním poločase tak i v tom druhém se Marcel Šimek s Patrikem Růžičkou podělili každý o další dvě branky, takže měli na svém kontě po čtyřech vstřelených gólech. Kouty B touto porážkou spadly do pralesní ligy. 



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Zikmund [-] , L. Mach [-] (80. P. Klika [-] ) , M. Obůrka [-] (50. M. Klika [-] ) , O. Bulička [-] , T. Rygl [-] (50. J. Vecheta [-] ) , P. Růžička [-] (80. M. Hobza [-] ) , R. Bastl [-] , M. Šimek [-] , D. Šmehlík [-] (65. P. Vyhnálek [-] ) , M. Růžička [-]

SK Kouty B
V. Navrátil [-] - F. Neuman [-] (89. P. Dočekal [-] ) , J. Navrkal [-] (69. T. Pačinek [-] ) , M. Růžička [-] , A. Dočekal [-] , P. Bratršovský [-] , F. Neuman [-] , T. Havlíček [-] , J. Veleba [-] , L. Mašek [-] , R. Komínek [-]

ŽK: 37. M. Růžička - 13. R. Komínek , 64. J. Veleba .
Hráči zápasu: P. Růžička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Ondřej - FILIPSKÝ Pavel, CEJPEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice jsou jednoznačný favorit a zvítězí vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích