2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B vydřely doma výhru nad Kouty B


Branky


7

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily na svém hřišti Šebkovice po výhře nad Kouty v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V souboji dvou rezervních týmů zvítězily na svém hřišti Šebkovice po výhře nad Kouty v poměru 2:1. Začátek utkání vyšel lépe hostům, kteří ve 3. minutě zahrávali roh. Ten se domácím nepovedlo dobře ubránit a balon propadl na malé vápno k hostujícímu Dočekalovi a ten jemnou tečí překonal domácího golmana 0:1.

Po zbytek poločasu byli aktivnější domácí, ale z množství šancí nedokázali přesně zakončit. Hosté hrozili především střelami ze střední vzdálenosti, ale ze všemi si dokázal poradit veterán v domácí bráně Kořínek. A tak se šlo v poločase do kabin za stavu 0:1.

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

Do druhé půle nastoupili domácí aktivně vytvářeli si velké množství šancí. Bohužel pro ně, nedokázali ve většině případů trefit bránu. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny 3 body, tak se domácí konečně prosadili.

Centrovaný balon ze strany propadl až ke zkušenému Klubalovi a ten si věděl rady 1:1. Poté se ke své jediné šanci ve 2. poločase dostali hosté, kdy málem využili slabé malé domů, ale domácí obrana dokázala svoji chybu napravit.

V následujícím nastaveném čase zatáhl Kotačka míč do vápne, kde chvíli přešlapoval a pak vymyslel pěknou přihrávku na Sninčáka, kterému se konečně podařilo uklidit míč do prázdné brány 2:1. V následující minutě se už nic vážného nestalo a tak domácí zaslouženě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Začátek utkání vyšel lépe hostům. Do druhé půle nastoupili domácí aktivně vytvářeli si velké množství šancí a dvě využily k obratu.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
M. Kořínek [-] - V. Němec [-] , P. Levi [-] (70. J. Svoboda [-] ) , E. Nováček [-] (46. T. Kotačka [-] ) , S. Zikmund [-] , P. Sninčák [-] , M. Rybka [-] , J. Holčapek [-] , M. Uhlíř [-] , J. Fejta [-] , L. Ryvola [-] (77. T. Klubal [-] )

SK Kouty B
I. Kourek [-] - J. Navrkal [-] (88. T. Pačinek [-] ) , P. Dočekal [-] , J. Hrůza [-] , M. Machát [-] (46. P. Šipoš [-] ) , A. Dočekal [-] , M. Mašek [-] , J. Veleba [-] , P. Dufek [-] (76. F. Neuman [-] ) , F. Neuman [-] , A. Vrtal [-]

ŽK: 60. J. Hrůza , 74. P. Dočekal .
Hráči zápasu: P. Sninčák - A. Dočekal .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - CHYTKA Šimon, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Kouty pokud se chtějí zachránit, musí začít vítězit. Na Šebkovice to však stačit nebude. Domácí zvítězí větším brankovým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů