3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma nezaváhala


Branky


13

Poslední Koněšín nestačil na hřišti Rokytnice na domácí tým a podlehl mu 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Ve čtvrtém jarním kole přivítali fotbalisté z Rokytnice na své půdě poslední Koněšín. Domácí celek zahájil zápas nejlépe, jak mohl. Po kombinaci na středu hřiště našel Dominik Píša dlouhým balónem Jana Bartejse, který přehodil vyběhnutého gólmana a otevřel skóre utkání. Hosté z Koněšína se v následujících minutách po sérii rohových kopů hnali za vyrovnáním, rokytnická defenziva ale dokázala v průběhu prvního poločasu udržet čisté konto. Závěr první půle přinesl dvě velké šance pro 1.SK. Z levé strany se sám na gólmana řítil Petr Hronek, ovšem Marek Macháček vyrazil střelu na roh. Po samostatném úniku se ze vstřelené branky radoval Dominik Píša, avšak radost mu překazil zvednutý praporek.

 

 

Domácí si výhru pohlídali

Herní přednes domácího celku byl ve druhém dějství o něco lepší než v předchozích pětačtyřiceti minutách. V 58. minutě vybojoval Michal Štork u vápna balón, posunul jej k Michalu Bartejsovi, který střelou na přední tyč zvýšil na rozdíl dvou branek. O dvě minuty později se rokytničtí fotbalisté zaradovali znovu, když Marián Vahl’a našel před bránou osamoceného Petra Hronka, který si tak připsal dvanáctou trefu v sezóně. Šance na vstřelení branky se objevily i na druhé straně. Přímý kop Karla Nováčka z hranice pokutového území dokázal gólman Lukáš Hobza skvělým zákrokem vyrazit, střela Pavla Čermáka v 67. minutě již ale v síti skončila. Zdramatizovat utkání deset minut před koncem mohl koněšínský Nováček z poněkud přísného pokutového kopu. Brankář Hobza ale vystihl směr střely a penaltu zlikvidoval. Rokytničtí fotbalisté dokázali udržet dvoubrankové vedení a díky zisku tří bodů a zaváhání Chlístova a Horního Újezda se posunuli na páté místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Herní přednes domácího celku byl ve druhém dějství o něco lepší než v předchozích pětačtyřiceti minutách. I tak to stačilo na další tři body.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - D. Píša [-] , M. Benáček [-] (46. M. Štork [-] ) , M. Vahila [-] (85. R. Ferkl [-] ) , M. Štork [-] , P. Svoboda [-] , L. Hakl [-] , T. Barák [-] , J. Bartejs [-] (46. M. Bartejs [-] ) , J. Syrový [-] (66. O. Bartejs [-] ) , P. Hronek [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - L. Lazárek [-] , K. Nováček [-] , O. Šibůrek [-] , J. Meczl [-] , R. Badura [-] (79. P. Zahradníček [-] ) , P. Čermák [-] , S. Dušovský [-] , T. Polovčík [-] , J. Heralecký [-] (85. M. Králík [-] ) , M. Konečný [-]

ŽK: 16. M. Vahila , 43. L. Hakl , 60. P. Hronek , 61. L. Hobza , 71. D. Píša , 78. P. Svoboda , 90. R. Ferkl - 40. T. Polovčík , 49. P. Čermák .
Hráči zápasu: T. Barák - M. Konečný .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - LIUSIK Dmytro, ADAMENKO Vasyl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas by měl skončit jasnou výhrou domácího celku.