Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma porazily Vladislav


Branky


13

Fotbalisté Hartvíkovic si v zápase s Vladislaví připsali důležité tři body 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

 

 

Hartvíkovice začali velmi dobře, už ve 2. minutě vysunul David Kopuletý Nováčka a ten se uvolnil, jeho střelu stačil vyrazit gólman pouze před sebe a Hadraba dorážel 1:0. Ve 20. minutě po chybě na půlce hosté centrovali míč do vápna a ten propadl až na zadní tyč a Macek se nemýlil 1:1. Ovšem hned za čtyři minuty opět  odpověděli domácí,když vybojoval Kopuletý míč ve středu hřiště, uvolnil se, k míči se dostal Nováček a krásnou střelou prostřelil brankáře 2:1. Po této brance se domácí úplně zatáhli, Vladislav převzala iniciativu a domácí se do konce poločasu pouze bránili, přesto z jednoho protiútoku si vytvořili gólovou šanci, kdy skvěle hrající Nováček vysunul M. Kopuletého, ale ten netrefil míč ideálně! 

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

V druhém poločase byla Vladislav po většinu lepší na míči, vytvořili si tlak, přesto ale z protiútoků měli víc golových šancí domácí. Kdy postupně Hadraba, dvakrát Urbánek a Kopuletý míč do sítě nedostali. Až v 84. minutě uplatnil svou rychlost opět skvěle hrající Nováček 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Dnes velká spokojenost, pro nás strašně důležité vítězství. Vladislav byla po většinu zápasu lepší na míči, kluci dnes ale skvěle bojovali, odmakali tento zápas a nakonec i více brankových příležitostí jsme si vytvořili my.

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Utkání se nám výsledkově a především herně absolutně nepovedlo.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - R. Sýkora [-] (67. M. Sýkora [-] ) , K. Sýkora [-] (67. P. Křivánek [-] ) , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] - V. Nováček [-] , V. Hadraba [-] (75. T. Urbánek [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (26. M. Kafka [-] ) , D. Kopuletý [-] - M. Kopuletý [-] (75. J. Gottvald [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - V. Paločko [-] , J. Martinovský [-] , M. Chalupa [-] - J. Orálek [-] , F. Macek [-] (85. K. Čihal [-] ) , D. Veleba [-] , F. Nováček [-] (79. M. Hort [-] ) , M. Nevoral [-] (79. J. Slíva [-] ) - O. Krátký [-] (62. P. Petz [-] ) , D. Svoboda [-] (62. P. Ciprys [-] )

ŽK: 37. D. Outulný , 48. R. Sýkora - 23. M. Nevoral , 88. J. Martinovský .
Hráči zápasu: V. Nováček .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - CHYTKA Šimon, KUPSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Vladislav je sice mírným favoritem, ale domácí na bod dosáhnou.