4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mnich odjel ze Senožat s nepořízenou, do kolen ho srazil Vlkův hattrick


Branky


30. J. Vlk , 60. M. Večeřa , 61. J. Vlk , 67. J. Vlk
0

Senožaty si na úvod soutěže poradily s většinou urputně bojujícími fotbalisty Mnichu a potvrdily, že by měly patřit k elitním týmům III. třídy. V domácím dresu se dařilo zejména střídajícímu Janu Vlkovi, který se ukázal být tím pravým žolíkem. Jeho tři branky určily vývoj zápasu a rozhodly o tom, že všechny body zůstaly v Senožatech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnější prvních dvacet minut, jenže si nevytvořili ani jednu vyloženou šanci. Potom se začala karta obracet. Domácí přidali a ve 30. minutě již vedli brankou střídajícího Jana Vlka 1:0. V první půli se nic podstatného poté již neudálo, domácí si branky schovali až na druhý poločas.

Ve druhém poločase už byla převaha jednoznačně na kopačkách domácích. Hosté se prakticky do žádné šance nedostali. Tlak domácích se projevil až po hodině hry. V rozmezí sedmi minut vstřelili tři branky, když se dvakrát trefil Vlk a zkompletoval hattrick a jednu branku přidal tradiční střelec Martin Večeřa . Hosté rezignovali a tak se zápas jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Senožaty
Ladislav Mareš (trenér Senožat): Začátky sezón nám tradičně nejdou a ani doma se nám uplynulý ročník moc nedařilo. Proto jsem za tři body rád.




Sestavy


TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - J. Mareš [-] , K. Mareš [-] , K. Sýs [-] , M. Burda [-] - J. Cibula [-] , L. Mareš [-] , M. Večeřa [-] (65. M. Koželuh [-] ) - R. Maděra [-] (12. J. Vlk [-] ) , M. Pilát [-] - V. Strnad [-]

TJ Sokol Mnich
J. Hron [-] - M. Fryc [-] , M. Procházka [-] - M. Hrdlička [-] , D. Štangl [-] (63. M. Cabaj [-] ) , P. Novotný [-] , M. Vaněk [-] (77. M. Daňhel [-] ) , P. Koukal [-] , J. Dvořáček [-] - Z. Mocek [-] (75. J. Bubník [-] ) - P. Koukal [-]

ŽK: 81. P. Koukal , 90. P. Koukal .
Hráči zápasu: J. Vlk - D. Štangl .
Místo: Senožaty. Počet diváků: 40. Rozhodčí: BLOUDEK Ondřej - VOKŘÁL Jiří (N), DVOŘÁČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.