Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný zvratů rozhodl pět minut před koncem želivský Kopecký


Branky


10. J. Radil , 33. L. Stibůrek , 76. Z. Humeš , 85. M. Kopecký - 44. B. Bíro , 57. R. Kubů , 60. P. Jonák
0

Velké drama nabídl zápas mezi Želivem a rezervou Černovic. Domácí Želiv nejprve vedl 2:0, hosté z Černovic však vývoj zápasu otočili ve svůj prospěch, no nic platné jim to nakonec nebylo. Želivští nejprve vyrovnali na 3:3 a pět minut před koncem přidali i vítěznou branku, kterou měl na svědomí domácí záložník Michal Kopecký. Zajímavý šlágr kola tak nakonec přinesl více radosti do želivského tábora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe želivským, za hosty snižoval chvíli před pauzou Bíro

Tento duel mezi rivaly byl velice očekávaný. Tak jak předpověď lidí povídala, tak se stalo. Zápas byl velice vyrovnaný. Na hřišti byla mezi kvalitními týmy znát každá chyba. Želiv v prvním poločase byl úspěšnější v koncovkách,když se trefil hned dvakrát. První branka padla v 10. minutě po dobře vypracovaném balónu. Svou akci si Jan Radil začal a sám zakončil. Druhá branka domácích padla ve 33. minutě, kdy si k pozemní přihrávce do vápna pěkně naběhl Lukáš Stibůrek, který s klidem zakončil. Hosté stihli do konce poločasu ještě výsledek snížit na 2:1. 

Drama se šťastným koncem pro domácí

Druhý poločas byli více motivovaní hosté a jejich hra byla mnohem kvalitnější než v prvním poločase. V 57. minutě srovnal skóre Kubů Richard a hned o tři minuty déle převzali vedení hosté díky brance Petra Jonáka. Morálka domácích okamžitě klesla a jejich hra se snížila na úroveň „amatér“. Pro domácí naděje ovšem nehasla, v 76. minutě se k míči dostal Zdeněk Humeš a svým gólem zvedl domácí diváky z laviček. Diváci hned začali své miláčky povzbuzovat a nakonec to neslo své ovoce. Ke konci zápasu začali domácí útočit , v 85. minutě byl v pokutovém území faulován Jan Radil a rozhodčí odpískal penaltu. K penaltě se postavil Michal Kopecký, mladý ostřílený klučina. Vybral si pravou stranu. Gólman se po střele natahoval, ale nedosáhl na tak prudkou ránu a domácí fanoušci byly ve varu. Želiv vedl 4:3 a už jen hlídal útoky hostů, které úspěšně likvidovala domácí obrana. Želiv tak má po další výhře šest bodů a drží se na vrcholu tabulky.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Želiv
Pavel Sedlák (brankář Želiva): První poločas jsme byli jasně lepší. Druhý poločas jsme hráli z počátku vlažně a nechali jsme Černovice hrát a oni toho využili. Měli jsme strach o výsledek, ale nakonec to dobře dopadlo. Výhra 4:3 a další tři body s těžkým soupeřem. Parádní začátek sezóny.




Sestavy


TJ Sokol Želiv
P. Sedlák [-] - J. Špinar [-] , M. Josl [-] , A. Hora [-] , P. Novák [-] - G. Martin [-] , L. Stibůrek [-] (46. Z. Humeš [-] ) , L. Radil [-] , M. Kopecký [-] - J. Bloudek [-] (68. M. Siblík [-] ) , J. Radil [-]

TJ Sokol Černovice B
J. Pekař [-] - P. Větrovský [-] , J. Bohuslavický [-] , T. Hlásek [-] , J. Tíkal [-] , B. Bíro [-] , P. Mach [-] - V. Hůlka [-] , P. Jonák [-] - V. Novák [-] , R. Kubů [-]

ŽK: 69. J. Radil .
Hráči zápasu: P. Novák - R. Kubů .
Místo: Želiv. Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - KRPÁLEK Michal (N), PACLÍK Šimon (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.