0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nového Rychnova uspěla v Jiřicích


Branky


0

V souboji rezervních týmů se více dařilo Novému Rychnovu. Nováček III. třídy z Jiřic si připsal druhou těsnou porážku a zatím se s nástrahami vyšší soutěže úplně nevyrovnal. Naopak rezerva Nového Rychnova odčinila zaváhání z minulého kola, tentokrát si defenzíva Startu počínala naprosto bezchybně, a tak se tři body stěhují pod Křemešník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do utkání vstoupili aktivněji domácí, ale při ztrátě na polovině hriště šli hosté do rychlého protiútoku a po pěkné kombinační akci se střelou k tyči z velkého vápna prosadil aktivní Martin Loskot. Inkasovaná branka otřásla domácími a do 30. minuty byli hosté lepší a měli několik šancí na zvýšení vedení. Konec prvního poločasu patřil domácím a při sérii rohových kopů měli několik šancí na vyrovnání. Střelecky se neprosadili, a tak se šlo do kabim za vedení hostů 0:1.

V poločase domácí prostřídali a tím oživili svoji hru. V druhé půli to byl festival neproměněných šancí domácích. Po pěkné akci pálil do břevna Hájek a v 60. minutě ho napodobil domácí ůtočník Hložek. Hosté se nedokázali vymanit z tlaku domácích, ale vynikající golman hostů Římal svoji branku začaroval a předváděl výborné zákroky. V 82. minutě po zaváhání domácí obrany šel sám na bránu hostující Loskot a ve snaze ho zastavit dostal domácí stoper Pavel Příhoda oprávněně červenou kartu, po ostrém skluzu na hraně vápna. V závěru utkání ještě proměnil samostatný únik hostující Miloš Čech a tím stanovil konečený výsledek 0:2. Prohra domácích Jiřic je krutá, protože hlavně v druhé půli byly mnohem lepší a zasloužily si z útkání odnést minimálně bod.


Ohlasy k zápasu


SK Jiřice B
Martin Hájek (kapitán Jiřic B): První poločas nebyl z naší strany ideální. Začali jsme dobře, ale rychlá branka nás rozhodila. V druhé půli jsme byli jasně lepší, ale naše neschopnost trefit branku a zároveň kvalitní zákroky golmana hostí nás odsoudili k prohře. Ze zápasu se musíme poučit a v dalším kole bodovat v Černovích a tím napravit domácí selhání.




Sestavy


SK Jiřice B
R. Zabloudil [-] - P. Maděra [-] , P. Příhoda [-] , J. Langr [-] (46. J. Hrůza [-] ) , J. Záviška [-] - P. Novák [-] (76. J. Frantál [-] ) , V. Babinec [-] , R. Čepl [-] , M. Hájek [-] - J. Rohovec [-] (46. J. Bezstarosta [-] ) , P. Hložek [-] (66. V. Domin [-] )

TJ Start Nový Rychnov B
J. Římal [-] - M. Parkan [-] , L. Ehl [-] , P. Komárek [-] , P. Slavík [-] - R. Koubek [-] , O. Loskot [-] (58. T. Štětka [-] ) , K. Fíla [-] , V. Březina [-] - M. Loskot [-] (88. P. Barták [-] ) , M. Nguyen [-] (62. M. Čech [-] )

ŽK: 64. P. Příhoda - 68. R. Koubek , 77. V. Březina . ČK: 82. P. Příhoda .
Hráči zápasu: M. Hájek - J. Římal , M. Loskot .
Místo: Jiřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MLSNA Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), MAREŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.