6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 16:30

20.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Nadvláda domácích Stolan


Branky


13. T. Vácha , 19. J. Starý (p.) , 30. T. Vávra , 37. J. Kopecký , 61. J. Kopecký , 73. J. Kopecký
2

Domácí Stolany na svém hřišti přivítali hráče z Přelovic, byl to tak duel o třetí místo v tabulce, domácí brankář Josef Plíšek si udržel čisté konto a nedovolil soupěři jedinému gólu. Zato do brány hostujícíh napadalo celkem 6 gólů a další hattrick si připsal nejlepší střelec soutěže Jiří Kopecký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas Stolany zvládly náramně

Ve 13. minutě dával gól Tomáš Vácha, pár minut poté přidával další gól z penalty Jaroslav Starý. Ve 30. minutě si připisoval gól Tomáš Vávra a ve 37. minutě pomalu rozjížděl svoji následující gólovou smršť Jiří Kopecký. Domácí tak šli s klidem do šaten za stavu 4:0.

 

 

Dokončený hattrick

Do druhého poločasu naskočili domácí na hřiště s posláním dát si další góly. To se také stalo a činil se Jiří Kopecký, který v 61. a 73. minutě skóroval a připsal si další góly do tabulky nejlepších střelců.

Domácí tak za celý zápas hosty k žádné větší situaci nepustili a svoje "derby" tak s přehledem ovládli. Stolany si připisují 3 body do tabulky a tím se tak dostaly na 3. místo v tabulce, kde mají 41 bodů, hostující Přelovice odjížděly domů bez bodu a se 39 body jsou na 4. místě, kde vystřídaly právě Stolany. 



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
Domácí: Dnes to byl zápas o třetí místo, čekali jsme těžký zápas, ale poločas jsme zvládli náramně, ve všech směrech nám to sedlo a poločas jsme vyhráli 4:0 a druhý poločas bych řekl, že už to bylo jen kolik dáme branek. Asi náš nejlepší výkon v sezóně a soupeře jsme k ničemu nepustili.




Sestavy


SK Stolany
J. Plíšek [-] - J. Kopecký [-] , T. Vácha [-] (83. M. Hluchník [-] ) , R. Meduna [-] (71. P. Steiner [-] ) , D. Mihulka [-] (54. F. Růžička [-] ) , D. Tesař [-] , P. Jirásek [-] , T. Vávra [-] , J. Starý [-] , N. Mašek [-] , D. Zelinka [-]

TJ Přelovice
J. Novotný [-] - A. Šprync [-] , R. Šprinc [-] , R. Šimák [-] , B. Blažek [-] , J. Panchártek [-] , O. Šimák [-] , V. Řehák [-] , M. Urbanec [-] (42. N. Urbanec [-] ) , L. Born [-] , M. Novák [-] (81. M. Mávr [-] )

Místo: Stolany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - LOUVAR Jakub, VOLNÝ Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích