Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

15.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prosetín navazuje na předešlou výhru


Branky


1

2. zápas 15. kola nám přinesl duel mezi Prosetínem a Kameničkami a domů si 3 body odnáší domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosetín tak navazuje na vítěznou šňůru a v tabulce se nachází na 2. místě, kdežto Kameničky odjíždějí domů bez bodu a čekají na svou výhru.

Hned ve 3. minutě se prosadil hráč domácích František Slavík a tým tak šel do vedení. To ale netrvalo dlouho a v 8. minutě se z pokutového kopu prosadil Josef Nekvinda. Kameničky tak měly nějaké body na dosah, ale před nimi je dělilo ještě 82 minut. Druhý Prosetín si ale šel za svým a v 16. minutě dal gól Filip Šafránek, v 35. minutě přidal další gól Ivan Šikl. S klidem do kabin tak odcházeli domácí. 

Druhý poločas se nesl ve jménu Prosetína, který ještě přidal 3 góly. Všechny 3 branky přišly záhy po sobě a to, kdy v 54. minutě skóroval František Slavík, dvě minuty poté Aleš Šafránek a v 58. minutě zpečetil výhru Prosetína Tomáš Kulháň. Kameničky jsou tak stále na posledním místě a věříme, že se Kameničkám vydaří následující zápasy!

Počet žlutých karet – 4:3



Sestavy


SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - V. Spilko [-] (65. J. Pařízek [-] ) , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , J. Ročňák [-] , I. Šikl [-] , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , T. Kulháň [-] , F. Slavík [-]

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - T. Rybička [-] , P. Sádovský [-] , M. Vamberský [-] (58. M. Bureš [-] ) , D. Brázda [-] , P. Řezníček [-] , Z. Hloušek [-] (63. M. Severýn [-] ) , P. Mitáček [-] (72. M. Hrabčuk [-] ) , L. Řezníček [-] (46. J. Vařečka [-] ) , P. Adámek [-] , J. Nekvinda [-] (58. D. Adámek [-] )

ŽK: 8. R. Hlouš , 23. V. Marek , 72. J. Ročňák , 86. T. Kulháň - 44. T. Rybička , 58. J. Nekvinda , 71. D. Adámek .
Místo: Prosetín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - ČERNÝ Pavel, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích