3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 10:30

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná výhra domácích


Branky


2
Zápas po celý průběh byl pod řízením domácího celku a vedl k jeho vítězství. Setkali se Dukla J.Město, z podzimní části na místě 1. a Slavoj Vyšehrad z místa 12. Odehrál se na přírodní trávě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1.polovina hry

  Jednalo se o 1.zápas jarní části, 17.kolo pražského přeboru. Odehrál se, v sobotním dopoledni 19.3. 2022. Zápas byl bohatý  na góly a na šance.

 

Utkání dukla J.město-Slavoj Vyšehrad působilo pozitivním dojmem, bylo gólově nadprůměrné a to ve prospěch domácího celku.

Brankář domácích neměl moc práce, soupeř neměl prakticky žádnou vážnější akci.

 

První poločas poločas řídili domácí, ale do 15 minuty se Vyšehrad snažil o akce a gól stav a zápas  byl ještě téměř vyrovnaný, i když padla branka pro domácí, vsítil ve 4.min D.Farkaš. Ve 20. minutě přidal gól N.Čermák. A stav byl 2:0.

 

 

2.polovina hry

Ve druhé polovině hry tlak hostů polevil a i domácí již jen kontrolovali hru. Ve 49. minutě se podařilo dát 3.gól A.Trávníkovi. A hostující celek již vážně vývoj hry neohrožoval. A tak dokázali střelci Farkaš, Čermák a Trávník, dovést svůj tým k zaslouženému vítězství 3:0.

 

V utkání padla pouze 1 žlutá karta

Zápas sledovalo pouze 25 diváků.

 

Výkon rozhodčího byl kladný a nevyskyskytl se problém.

 

Dukla J.město hraje za týden 18.kolo s týmem Zličín a to venku.. A celek Slavoj Vyšehrad hraje za týden 18.kolo s týmem Admira, v domácím prostředí.

 

Autor článku: Josef CHAMULA

 



Ohlasy k zápasu


FK Dukla Jižní Město
Josef Světlík: I když jsme hráli zápas se soupeřem ze spodní části tabulky, nemyslím si, že byl jednoznačný, zejména do 15 min. Hrálo se na přírodní trávě. Po 3. brance, soupeř již rezignoval. Rozhodčí komentovat nechci, ale výkon byl dobrý. Nejlepší hráče mám dva a to D.Farkaše a Dominika.




Sestavy


FK Dukla Jižní Město
M. Tlustý [-] - M. Inneman [-] , N. Čermák [-] (74. O. Kotlík [-] ) , L. Gill [-] (80. D. Březina [-] ) , A. Trávník [-] (87. V. Růžička [-] ) , M. Petrák [-] , D. Farkaš [-] , D. Farkaš [-] (80. J. Hruška [-] ) , V. Solař [-] , J. Markuzi [-] , J. Beneš [-] (74. M. Lafek [-] )

FC Slavoj Vyšehrad B
D. Gerža [-] - D. Tokar [-] , B. Sejdia [-] , T. Stareček [-] , D. Souček [-] , P. Krčmář [-] (78. S. Klomínek [-] ) , M. Vojta [-] (52. V. Nedavaška [-] ) , J. Klíma [-] (64. M. Mareš [-] ) , M. Kubies [-] , T. Kankara [-] (69. M. Burkuš [-] ) , O. Pryšljuk [-]

ŽK: 1. A. Trávník .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: TIKAL Jan - VÍTEK Matouš, ŠTĚRBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Josef Chamula

Expert: Michl Lukáš
Tip experta: výhra domácích

Jasná 1, hosté mají mladý tým.

Automatický komentář z expert tipu     13. 12. 2021 17:33

Tip: výhra domácích